Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Βόλεϊ Ανδρών: Νίκη Οξυγόνο αναζητεί κόντρα στην Κηφισιά!

 Με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Γιώργο Μπακοδήμο, ο Παναθηναϊκός φιλoξενεί αύριο στις 20:30μ.μ την Κηφισιά για την 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο κλειστό της Κυψέλης. 

Οι "πράσινοι" έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και με την υποστήριξη των φιλάθλων που αύριο θα βρίσκονται από νωρίς στο κλειστό της Κυψέλης με στόχο να στηρίξουν και τα δυο τμήματα βόλεϊ (αντρών-γυναικών) του Τριφυλλιού, φιλοδοξούν σε ακόμα ένα εντός έδρα "τρίποντο", όπως έκαναν και στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

«Σταθεροί στην απόδοση μας»

Ο Γιώργος Μπακοδήμος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, ανέφερε για τον πρώτο αγώνα του ως προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν είναι το μόνο δύσκολο που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Έχω πλήρη επίγνωση του τι έχω αναλάβει και σε ποια θέση βρισκόμαστε. Αισθάνομαι πως έχω την υποστήριξη των παικτών, του κόσμου και φυσικά της διοίκησης. Έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά και αυτό πηγάζει από αυτό που είδα αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει σταθερότητα και καλή τακτική. Δεν παίζει στην τύχη. Για να την αντιμετωπίσουμε πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και σταθεροί στην απόδοση μας».
πηγή:paovolleyball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!