Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Δυνατή Προπόνηση στα Ιλίσια ενόψει Εφές!

Λίγες μέρες μετά την πειστική εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη στη Λιθουανία επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Παναθηναϊκός, επιστρέφει την Κυριακή (24/2) στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα αντιμετωπίσει στις 19:00 (ΕΤ1) τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν με σοβαρότητα και συγκέντρωση απέναντι στην ομάδα των Ιλισίων, σε μία... μάχη που μοιάζει με... πρόβα τζενεράλε για την κρίσιμη αναμέτρηση που έπεται για την Ευρωλίγκα με την Εφές Ανατολού.
Κεντρικό πρόσωπο στο «κλειστό» των Ιλισίων θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς σε περίπτωση που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού... μοιράσει μία ασίστ, θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ που θα φτάσει τις 1.600 στην καριέρα του, λίγες μόλις μέρες μετά την... ανάδειξή του σε κορυφαίο... κλέφτη της Ευρωλίγκας.
Χωρίς Ούκιτς
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο (23/2) την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό με μοναδικό απόντα τον Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στη μέση και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με τους Τούρκους.


πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!