Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε το ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΗΤΤΗΤΟ ΡΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ!


Μια από τις κορυφαίες νίκες στην ιστορία της πέτυχε χθές η ομάδα του Ατρομήτου  στο «Γ.Καραϊσκάκης» με σκορ 3-2 επί του ολυμπιακού σπάζοντας παράλληλα το φετινό αήττητο των «ερυθρολεύκων».
Ο Ατρόμητος τα είχε απόψε όλα: Δύναμη, τέχνη και ατσάλινη καρδιά!
 Προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μπρίτο αλλά πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 2-1 από γκολ των Τζιμπούρ  (8') και Αμπντούν (πέναλτι στο 43').
 Όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά βρήκε το ψυχικό σθένος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πετύχει μια συγκλονιστική νίκη.
Ο Καραγκούνης με ασύλληπτο σουτ στο 48' έφερε στο παιχνίδι στα ίσα και ο Δημούτσος με υπέροχο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (85' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (77' Φάμπιο), Ουντότζι (68' Καλλέργης), Καραμάνος.

πηγή:www.atromitosfc.gr 
Αήττητο ε; ΝΑΑΑ! Οι λιμανίσιοι κατάφεραν να χάσουν από το παράρτημα του Περιστερίου και να βάλουν στο... πάτο της θαλάσσης όλες τις παλινωδίες που έκαναν για να το πάρουν αήττητοι!Έκαναν τα πάντα. Έβαλαν διαιτητές να σφυρίζουν τα παιχνίδια μέχρι το 100', να παίζουν φιλικά ανά την Ελλάδα, να παίρνουν κάθε πιθανό και απίθανο σφύριγμα. Όλα αυτά με έναν στόχο. Να πάρουν το πρωτάθλημα αήττητοι και να καταφέρουν ότι έχει κάνει μοναχά ο Παναθηναϊκός την σεζόν 1963-1964! Και τι κατάφεραν; Να πάρουν τον... λούτσο από τον Δημούτσο! Κατάφεραν να χάσουν μέσα στο τηγάνι από το παράρτημα του Περιστερίου και να πετάξουν στα σκουπίδια την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο επενδυτής από την αρχή της χρονιάς!
Πάει κι αυτό το παραμύθι. Τελείωσε. Αυτά τα κάνει μόνο ο Παναθηναϊκός και τα κάνει στα ίσια. Αντρίκεια με εκατό κιλά... καρύδια. Αυτό το έκανε η ομαδάρα του Μπόμπεκ και θα παραμείνει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Αήττητο ε; ΝΑ!
πηγή:www.leoforos.gr


 Τι κι αν ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με μισή ομάδα αναπληρωματικών (διαβάστε εδώ περισσότερα). Τι κι αν ο ολυμπιακός προηγήθηκε με τον αγαπημένο του τρόπο, δηλαδή με πέναλτι… Το «ερυθρόλευκο» (ψευτο)αήττητο έσπασε και έτσι ο Παναθηναϊκός παρέμεινε η μοναδική ομάδα που έχει κατορθώσει τον ΑΘΛΟ της κατάκτησης τίτλου χωρίς ούτε μία ήττα.

Το γκολ μάλιστα της νίκης πέτυχε ένας πρώην «πράσινος» ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος έκανε ένα απρόσμενο δώρο στην πρώην ομάδα του, ανήμερα των γενεθλίων της!

Οι καρδιές πολλών ήρθαν σήμερα στη θέση τους. Μπορεί να ήταν σε όλους γνωστό πως ο μόνος λόγος που παρέμενε αήττητος ο ΟΣΦΠ ήταν τα φαλτσοσφυρίγματα και οι… θυγατρικές ομάδες (κατά τον Γιάννη Αλαφούζο), όμως σίγουρα κανένας φίλος του Παναθηναϊκού δεν επιθυμούσε να χάσει το Τριφύλλι τα σκήπτρα της επιτυχίας του 1964.

Το αήττητο του ολυμπιακού γκρεμίστηκε με προπονητή τον Νικοπψωλίδη, στα γενέθλια των 105 ετών του Παναθηναϊκού, συμπτωματικά μέσα στο γήπεδο όπου πριν από 49 χρόνια η ομάδα της Αθήνας έγραφε Ιστορία!

Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού ήταν, είναι και θα παραμείνει μόνο ο Παναθηναϊκός. «Θρύλο» ονόμασε την ομαδάρα του αείμνηστου Στέφαν Μπόμπεκ ο αθλητικός Τύπος, όταν κατακτούσε αήττητη το πρωτάθλημα Ελλάδος, μέσα στο «Γεώργιος Καραΐσκάκης». Τότε που ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης έκανε τον γύρο του θριάμβου μπροστά από τους αποσβολωμένους οπαδούς των Πειραιωτών, κρατώντας σφιχτά και ευλαβικά στα χέρια τη σημαία της «13ης Θύρας»!
 
πηγή:greenzone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!