Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Γαμήστε τους Μέσα στο Σ(τάδιο)Ε(κωφαντικής)Φ(άπας)!!!

 
Σήμερα, στις 19:00, λαμβάνει χώρα η «μητέρα των μαχών» στο Σ.Ε.Φ., με τον Παναθηναϊκό να θέλει νίκη με +5 πόντους για να κατακτήσει την πρώτη θέση της regular season της Α1. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος...

H αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ πέφτει σήμερα (04/02, 19.00, ΕΤ1) στο Σ.Ε.Φ., όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο μεγάλο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό.

Πέραν του γοήτρου, το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο από βαθμολογικής απόψεως, αφού με νίκη με +5 (κάλυψη της διαφοράς τεσσάρων πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο Ο.Α.Κ.Α., 60-64) το Τριφύλλι θα βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης στο σημερινό ματς, αφού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η δωδεκάδα στην οποία θα στηριχθούν οι «πράσινοι» θα είναι η ίδια του αγώνα της Παρασκευής (01/02) κόντρα στην Μπάμπεργκ, δηλαδή: Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάρκους Μπανκς, Βασίλης Ξανθόπουλος, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Μάικ Μπράμος, Γιόνας Ματσιούλις, Τζέισον Καπόνο, Τζέιμς Γκιστ, Κώστας Τσαρτσαρής, Στεφάν Λάσμε, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Γάιος Σκορδίλης.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του στιγμιότυπα από πρόσφατους αγώνες του Ολυμπιακού εντοπίζοντας αδυναμίες του στον τομέα των αμυντικών ριμπάουντ, στην άμυνα των ψηλών του, καθώς και στο μακρινό σουτ. Έχει ζητήσει πιεστική άμυνα από το πρώτο δευτερόλεπτο και πάθος, για να πάρει την πολυπόθητη νίκη η ομάδα.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που θα συνοδεύσει τον Παναθηναϊκό στο φαληρικό στάδιο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τανατζής, Πηλοΐδης και Κορομηλάς.

πηγή:greenzone.gr

Μαλάκα Ολυμπιακέ στο Φάληρο Ερχόμαστε για να Φωνάξουμε ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!
Καλή Επιτυχία στην Ομαδάρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!