Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Βόλεϊ Γυναικών:Με γεμάτη Κυψέλη για το «τρίποντο»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται του Τράχωνες σήμερα Σάββατο (2/2) στις 2μ.μ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. 

Το επόμενο διάστημα οι αναμετρήσεις του Τριφυλλιού έχουν χαρακτηριστεί και δικαίως «ματς-φωτιά» και η αρχή πρέπει να γίνει από τον αυριανό αγώνα κόντρα στους Τραχώνες. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 10η θέση με 14 β. και οι Τράχωνες ακολουθούν στην 11η με 13 β.

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Γιώργος Ρούσης τόνισε για το σημερινό ματς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε γιατί είναι στην έδρα μας και με αντίπαλο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους» και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, προβλήματα, αλλά στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Οι Τράχωνες έχουν 2-3 έμπειρες αθλήτριες οι οποίες παίζουν άνετα σε όλες τις ομάδες της Α1 κι αν καταφέρουμε να τις περιορίσουμε θα έχουμε το πάνω χέρι στον αγώνα». Τέλος, ο κόουτς των «πρασίνων» τόνισε για το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια και η ενέργεια που δίνει ο κόσμος και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο: «Θέλουμε γεμάτη Κυψέλη και αύριο και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Τους θέλουμε δίπλα μας».

Κάλεσμα στον κόσμο 

«Στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο καλεί και θέλει όλους του φιλάθλους του Τριφυλλιού στο πλευρό της, να κατακλύσουν την Κυψέλη το Σάββατο (2/2, 14.00) και με τη στήριξή τους και τον παλμό τους να δώσουν ώθηση στην ομάδα να κερδίσει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι».  

Διαρκείας βόλεϊ και ημερολόγια

Στην είσοδο του κλειστού της Κυψέλης θα μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να ενισχύσουν το τμήμα, αγοράζοντας διαρκείας για τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 15Ευρώ ενώ παράλληλα θα μπορούν να προμηθευτούν με 5Ευρώ το ημερολόγιο των «πράσινων» Αμαζόνων. 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 2/2/2013
Μαρκοπούλου 19.00 Μαρκόπουλο - ΑΣ Μακεδόνες (Κομπούρας-Μηλιώρης, παρ. Τριανταφύλλου)
Κατσάνειο 19.30 ΓΣ Ηρακλής - ΑΕΚ Αθηνών (Δελή-Ισκάς, παρ. Δόγαρης)
Κoνταξοπούλειο 19.00 ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - ΟΠ Ρεθύμνου (Δανιηλίδου-Μπέλλος, παρ. Σαρδάνης)
Βριλησσίων 19.00 ΦΟ Βριλησσίων - ΓΣΚ Ηρακλής (Μαρκάτσας-Προκοπίου, παρ. Πολίτης)
Πανελληνίου 14.00 Παναθηναϊκός - ΑΟ Τραχώνων (Μάλφας-Σταρίδας, παρ. Μαυρικίδης)
Κυριακή 3/2/2013
Μ.Μερκούρη 15.00 Απόγονος - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Πρέντζας - Δευτερίγος, παρ. Διαμαντόπουλος)
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!