Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Tango με Figueroa θα χορέψει ο Παναθηναϊκός ή τον Χορό του Ζαλόγγου;;;

 
 Με τον αργεντινό striker Luciano Figueroa «φλερτάρει» δυνατά ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία! Την Πέμπτη (07/02) στην Αθήνα για τα τυπικά και τις ανακοινώσεις!

Πρόκειται για striker  μεγάλης κλάσης που ακόμα και τώρα που δέν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του,έχει να αγωνιστεί απο τον Οκτώβριο ελπίζουμε θα βοηθήσει σημαντικά το Τριφύλλι με την εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει.

Ο Figueroa έχει πλούσια καριέρα σε μεγαθήρια της Αργεντινής, όπως η Boca Juniors
και η River Plate, έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη σε Ισπανία και Ιταλία με τις φανέλες της Villarreal και της Genoa, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο της πατρίδας του. Με την εθνική ομάδα ανδρών της Αργεντινής έχει πετύχει 9 γκολ σε 15 συμμετοχές.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι η παντελώς άγνωστη Emelec του Εκουαδόρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Mε την τελευταία του ομάδα αγωνίστηκε συνολικά σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 14 γκολ. Αναλυτικά, σε 21 συμμετοχές για το πρωτάθλημα σημείωσε 10 γκολ, σε 5 συμμετοχές στο Copa Sudamericana 1 γκολ και σε 7 συμμετοχές στο Copa Libertadores 3 γκολ.
 
Παλιά ήταν καλός παίκτης αλλά έχει τεράστια προβλήματα τραυματισμών δεν έχει καθόλου γερά γόνατα τουλάχιστον εχει κανει 3 φορές εγχείρηση στους χιαστούς!
 
Μακάρι να δώσει αυτό το "κάτι" που λείπει απο την άνεση του σκοραρίσματος στην επίθεση του Παναθηναϊκού μας!

Δείτε παρακάτω βίντεο με τον Figueroa εν δράση:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!