Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Πούσκας παρουσία της αποστολής Κ17 του Παναθηναϊκού!

 
Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Φέρεντς Πούσκας με την αποστολή του Παναθηναϊκού να δίνει σύσσωμη το παρών ενώ κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη του. Λίγες ώρες αργότερα έγινε το επίσημο δείπνο παρουσία όλων των αποστολών.

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από την Πέμπτη το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου να συμμετέχει από την Παρασκευή (29/3) στο Πούσκας Καπ για έκτη φορά.
 
Η αποστολή των πράσινων με το που έφτασε στο ξενοδοχείο ξεκουράστηκε για λίγο καθώς το απόγευμα σύσσωμη βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια ενός ακόμη αγάλματος του Φέρεντς Πούσκας.
Εκεί ήταν και οι υπόλοιπες ομάδες αλλά και οι ιθύνοντες του τουρνουά και φυσικά η γυναίκα του "Καλπάζοντος Συνταγματάρχη".
Τα μέλη όλων των αποστολών καθώς και του Παναθηναϊκού κατέθεσαν στεφάνι μπροστά από το άγαλμα του Πούσκας ενώ υπήρξε και μια επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του εκλιπόντος.
Δείπνο για το καλωσόρισμα
Λίγη ώρα αργότερα όλες οι αποστολές, παίκτες και τεχνικό τιμ, έδωσαν το παρών σε δεξίωση και σε δείπνο που παρέθεσαν οι διοργανωτές ενόψει της έναρξης του Πούσκας Καπ.
Εκεί οι παίκτες όλων των ομάδων είχαν την ευκαιρία να πάρουν κάποια δώρα από τους διοργανωτές και ένα βιβλίο με την ιστορία του τουρνουά.
Παράλληλα όλα τα παιδιά αλλά και οι προπονητές βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα σε φιλικό πλαίσιο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Πανέτοιμοι στο αγωνιστικό κομμάτι
Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Φραντζέσκος έχει πάρει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Κότσαρης, Κακούρης, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος, Ζαφειράκης, Μπαλατσούρα, Ξηρό, Νιούμαν, Στρατήγη, Στάικο, Αγγελόπουλο Β', Χρυσικό, Τουρούκη, Μεράι, Ρούμπο, Παπανικολάου, Αθανασόπουλο, Τριανταφυλλόπουλος και Σερβιλάκη.
Οι πράσινοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα κόντρα στην Χόνβεντ το μεσημέρι του Σαββάτου στις 3.00μ.μ. και το μόνο που προβληματίζει τον Κώστα Φραντζέσκο είναι οι καιρικές συνθήκες που είναι εντελώς διαφορετικές από την Ελλάδα.
Στην Ουγγαρία αυτή τη στιγμή έχει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι το οποίο έχει σκεπάσει όλες τις γύρω περιοχές και τους δρόμους αλλά ευτυχώς όχι και τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα των πράσινων έχει ως εξής:
Σάββατο 30/315.00 Χόνβεντ-Παναθηναϊκός
Κυριακή 31/317.15 Ακαδημία Μελβούρνης-Παναθηναϊκός
Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου του Παναθηναϊκού η Χόνβεντ επικράτησε με 2-0 της Ακαδημίας Μελβούρνης με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. 

Η επίσκεψη του Χάτζι στον Τάφο του Πούσκας
Την προηγούμενη εβδομάδα στην διάρκεια της κλήρωσης του τουρνουά το παρών έδωσε και ο Γκέοργκι Χάτζι. Ο παλαίμαχος Ρουμάνος άσος ο οποίος λίγο είχε λείψει να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό αλλά δεν τον άφησε το καθεστώς του Τσαουσέσκου.
Ο Χάτζι έδωσε το παρών στην κλήρωση καθώς και η ακαδημία του θα πάρει μέρος στο τουρνουά και κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ουγγαρία ζήτησε να πάει στον τάφο του Φέρεντς Πούσκας και να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του "Καλπάζοντος Συνταγματάρχη".


πηγή:prasinanea.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!