Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ρίξτε στην Β' Εθνική τον Ολυμπιακό Χανίων!

«Ζωντανός» στο κυνήγι της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα play offs του πρωταθλήματος και την έξοδο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της ερχόμενης περιόδου θέλει να παραμείνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Πλατανιά.
Οι «πράσινοι» φιλοξενούν στις 19:30 το Σάββατο (30/3) στο Ολυμπιακό στάδιο την ομάδα των Χανίων, με μοναδικό στόχο τη νίκη και κατά συνέπεια τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να συνεχίσουν να «παλεύουν» για την συμμετοχή τους στο… μίνι πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στην Αθήνα για ένα θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να κάνουν ένα ακόμα… βήμα για την παραμονή.

Χωρίς Σισοκό το «τριφύλλι»
Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Σαββάτου έμεινε ο Ιμπραΐμ Σισοκό, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο τιμωρημένος Σο, αλλά και οι τραυματίες Πίντο, Σεϊταρίδης και Ταμπάκης. Παράλληλα, εκτός έμειναν οι Μπαρμπαρούσης, Καπίνο, Αποστολόπουλος, Φουρλάνος, Κάιπερ, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Μαρίνος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Βιτόλο, Εσπάρθα, Μαυρίας, Φιγκερόα, Καζιγιάμα, Τοτσέ, Λαγός, Κουίνσι, Φορναρόλι, Βελάσκες, Ντίνας.

Στην αποστολή ο Μαραγκουδάκης
Στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής βρίσκεται ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, εν αντιθέσει με τους Αργυρόπουλο και Λαμπάρθε, οι οποίοι είναι τραυματίες και έμειναν στα Χανιά, όπως και ο τιμωρημένος Κάλαϊτζιτς.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!