Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Βόλεϊ Εφήβων Ανδρών:Τα μαγκάκια δεν τα κατάφεραν στον τελικό...

 
Τα μαγκάκια δεν τα κατάφεραν στον τελικό, αλλά πρέπει επιτέλους να προσεχθούν για να αποκτήσει μέλλον το ανδρικό βόλεϊ.
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για δύο σετ, αλλά δεν είχε την ψυχραιμία στο τέλος και έτσι έχασε με 3-0 σετ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος των Εφήβων.
Το ματς:

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στα πρώτα δύο σετ και κυρίως στο δεύτερο. Εκεί οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο αλλά στο τέλος οι πράσινοι δεν είχαν την ψυχραιμία να τα πάρουν.
Το Τριφύλλι παίζοντας με πάθος και στηριζόμενο επιθετικά στον Θανάση Πρωτοψάλτη, αλλά και στο πολύ καλό του μπλοκ κατάφερνε και ήταν μπροστά στο σκορ. Στο τέλος όμως του πρώτου σετ οι πράσινοι δεν είχαν την ψυχραιμία να τελειώσουν ορισμένες καθοριστικές μπάλες και έτσι ο Εθνικό κατάφερε και γύρισε το σετ με 25-23.
Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 21-21. Εκεί το Τριφύλλι πήρε προβάδισμα με 24-21, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό. Με πρωταγωνιστή τον Κουμεντάκη ο Εθνικός έκανε την ανατροπή και πήρε το σετ με 26-24.
Το τρίτο σετ ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα αφού οι πράσινοι είχαν αδειάσει ψυχολογικά και ο Εθνικός το κατέκτησε εύκολα με 25-16.

Παναθηναϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολη 0-3

Τα σετ:
23-25, 24-26, 25-16
 
πηγή:prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!