Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Όταν στη φανέλα σου είναι ραμμένα έξι Ευρωπαϊκά, είσαι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστείς και να μεγαλουργείς!

 Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός, η κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα της 20ετιας, καλείται απόψε (8.45μμ., Nova 3) να κάνει το αυτονόητο στο «Μάρτιν Καρπένα» απέναντι στη Μάλαγα. Η νίκη σημαίνει ουσιαστικά και πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague, με τους «πράσινους» να αναζητούν το δέκατο φύλλο αγώνα στο φετινό Top 16.
Χθες το πρωί η ομάδα έφτασε στην Ισπανία με τον τραυματία Μάρκους Μπανκς στην αποστολή της και τον Αργύρη Πεδουλάκη προβληματισμένο στη σκέψη πως ο Αμερικανός είναι τραυματίας. Όλα αυτά άλλαξαν στην προπόνηση, αφού ο Μπανκς κατάφερε ένα ιατρικό θαύμα και όχι μόνο προπονήθηκε, αλλά απόψε θα παίξει κανονικά! Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τους «πράσινους» μετά και την άνετη νίκη επί της Εφές στο ΟΑΚΑ, αφού οι παίκτες του Πεδουλάκη σε κάθε αγώνα δείχνουν όλο και πιο έτοιμοι για μια λαμπρή σεζόν.
Με τον Μπανκς έτοιμο και τους Διαμαντίδη-Ούκιτς να έχουν «φορτίσει» μπαταρίες ενόψει του εκτός έδρας αγώνα, ο Εξάστερος είναι έτοιμος για το αποφασιστικό βήμα. Η παράδοση είναι στο πλάι του με 13 νίκες σε 17 ματς απέναντι στην αποψινή αντίπαλό του, με πέντε εξ αυτών των νικών να έχουν έρθει εκτός έδρας. Το ροζ φύλλο αγώνα σημαίνει ουσιαστικά πρόκριση στους «8» και όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει όταν η μπάλα αρχίζει να «καίει» και την κρατάει ο Εξάστερος…


πηγή:prasini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!