Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Έχασε απο τον κακό Εαυτό του...

 Πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης έχασε ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε απρόσμενα στην Μάλαγα από την ομώνυμη ομάδα με 66-60.
έχρι και πριν δυο λεπτά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που έδειχνε… καβάλα στ’ άλογο και η Μάλαγα ανήμπορη ν’ αντιδράσει σε αυτό που έβλεπε να ερχόταν! Έχοντας εξαιρετική απόδοση κυρίως αμυντικά, οι παίκτες του Εξάστερου έμοιαζαν έτοιμοι να φύγουν από το «Μάρτιν Καρπένα» με το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για την τρίτη και, γιατί όχι, την δεύτερη θέση του ομίλου…
Ωστόσο, με ένα ανεξήγητο μπλακ άουτ σε αυτό το διάστημα, δηλαδή ένα σερί 11-0 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά και κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση των φιλοξενούμενων, οι Ισπανοί έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν μια απρόσμενη για αυτούς νίκη! Ξεσπώντας σε έξαλλα πανηγύρια με την λήξη του παιχνιδιού.
Μάλιστα, το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι διπλό, αφού πέραν της ήττας, έχασε και την διαφορά καθώς η Μάλαγα κάλυψε το -5 με το οποίο είχε χάσει στο Ολυμπιακό στάδιο, στο ματς του πρώτου γύρου. Πλέον, τα πράγματα εξακολουθούν να παραμένουν στο χέρι του Αργύρη Πεδουλάκη και των παικτών του, ωστόσο περιθώρια για άλλες γκέλες δεν υπάρχουν…

Τα δεκάλεπτα: 8-16, 26-35, 44-53, 66-60.

Μάλαγα (Ρέπεσα): Σιμόν 9, Ουίλιαμς 22 , Λίμα, Πάνκο, Βιντάλ, Ουρτασούν 3, Καλογουέι 5, Πέροβιτς, Βάσκεζ 13, Ντιάζ, Ζόριτς 14, Ντράγκιτς.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος, Ματσιούλις 15, Ούκιτς 14, Λάσμε 6, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 8, Γκιστ 7, Μπανκς 2, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σχορτσανίτης 6.

πηγή:prasini.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!