Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Αυτονόητη Νίκη χωρις Κερκυραϊσμούς!

Την τρίτη διαδοχική του νίκη στο Πρωτάθλημα ψάχνει ο Παναθηναϊκός σήμερα (09/03) απέναντι στην Κέρκυρα, με… φόντο τα πλέι οφ!
Συντάκτης  Πράσινη
Με τη μορφή ενός ακόμα… τελικού αντιμετωπίζουν άπαντες στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού τη σημερινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο στόχος της πέμπτης θέσης στην παρούσα φάση και η συμμετοχή μέσω αυτής στα πλέι οφ δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί!
Υπό αυτή την έννοια, αλλά και με… προίκα τις δυο συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα, οι «πράσινοι» καλούνται να διευρύνουν το σερί τους απέναντι στους Φαίακες και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους αλλά και τους κόσμου τους. Κρατώντας την πέμπτη θέση που έχουν επί του παρόντος στην βαθμολογία και, γιατί όχι, μειώνοντας ακόμα πιο πολύ την διαφορά από τις άλλες ομάδες που προπορεύονται…
Ο Φαμπρισιάνο Γκονζάλες καλείται να λύσει πολλά προβλήματα, λόγω τραυματισμών και καρτών, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζει στους ΧοσέΤοτσέ, Βίκτορ Βιτόλο και Στέργο Μαρίνο. Ωστόσο, υπάρχει η πίστη ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει το «τρίποντο».


πηγή:prasini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!