Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Λιώστε τα φτερά του ίκαρου!

 Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας στις 16:00μ.μ τον Ίκαρος Καλλιθέας και θέλει να ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η ομάδα της Γιασεμή Σαμαντούρας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ενώ το Τριφύλλι με την αρχηγό του Έλενα Βλάνη μάχιμη ξανά, θέλει να παρουσιαστεί σοβαρό και να πάρει τη νίκη, λίγο πριν από τη δύσκολη αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με το Ελληνικό. 

Με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας,στην εφημερίδα Πράσινη, η Τούλα Καλέντζου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ίκαρο στην Καλλιθέα, λέγοντας: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα πρέπει να παρουσιάσουμε παρά πολύ καλή εικόνα για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ίκαρος είναι μια ομάδα που μας δυσκόλεψε σημαντικά στον πρώτο γύρο και έχει κάποιες παίκτριες που έχουν εμπειρία και ικανότητα. Εμείς μέσα από την άμυνα μας θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις αντιπάλους μας και να είμαστε αποτελεσματικές στην επίθεση μας. Χρειάζεται συγκέντρωση, καλή απόδοση και τα σαράντα λεπτά σε αυτά τα ματς και αν έχεις και την τύχη με το μέρος σου παίρνεις το ροζ φύλλο»

Σάββατο 09/03
Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός - Άρης Μαρνελάκης, Φάκαρος (Μακρυγιάννης)
ΕΑΚ Γλυφάδας 16.00 Τερψιθέα Γλυφάδας - Ελληνικό Μαραμής, Στρέμπας (Δραμεσιώτης)
Εσπέρου Καλλιθέας 16.00 Ίκαρος Καλλιθέας - Παναθηναϊκός Παυλόπουλος, Τσαχάκης (Νάκος)
Αγ. Δημητρίου (νέο) 16.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Αστέρας Εξαρχείων Πόντας, Ουσταμπασίδης (Πετράκης)
3ο Κ.Γ. Άνω Λιοσίων 16.00 Εύνικος - Ολυμπιακός Βόλου Κρεσταινίτης, Σοφιανόπουλος (Χαρεμής)
Κυριακή 10/03
ΠΑΟΚ 12.00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος Ντούρας, Δημάδης (Ανδρίτσος)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!