Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Το χρέος του πριν τη «μάχη» με την Ρεάλ!

Ένα παιχνίδι που πρέπει να τελειώσει πριν… αρχίσει δίνει απόψε ο Εξάστερος στο Περιστέρι, απέναντι στον Πανελευσινιακό. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα της Ελευσίνας στις 19:00μμ. και οφείλει να είναι σοβαρός, όπως δήλωσε και χθες ο Αργύρης Πεδουλάκης, προκειμένου να πάρει τη νίκη.
«Το ζητούμενο για εμάς απέναντι στον Πανελευσινιακό είναι να παίξουμε για 40 λεπτά όπως πρέπει: Δηλαδή, να είμαστε σοβαροί, να αποφύγουμε τα λάθη, να είμαστε συγκεντρωμένοι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να αγωνιστούμε με σεβασμό στον αντίπαλό μας», είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» είναι σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων τους ποιοτικά, ωστόσο όλοι στον Εξάστερο γνωρίζουν πως ο Πανελευσινιακός παλεύει κάθε αγώνα του και δεν σκοπεύουν να… παραπατήσουν.
Εξάλλου, ματς όπως το αποψινό είναι από αυτά που προσφέρουν ευκαιρίες για να «χτιστεί» η κατάλληλη ψυχολογία και σιγουριά σε μια μεγάλη ομάδα, ενόψει ενός τεράστιου παιχνιδιού. Το άγχος για τον αγώνα της Ισπανίας δεν πρέπει να υπάρχει πριν το τέλος του 40λεπτου απέναντι στον Πανελευσινιακό και αυτό ήταν κάτι που επίσης ξεκαθάρισε ο Πεδουλάκης χθες, λέγοντας: «Προερχόμαστε από μια νίκη για την Ευρωλίγκα απέναντι στην Άλμπα, αλλά για μία ακόμη φορά το μυαλό μας πρέπει να αφήσει για λίγο στην άκρη την Ευρώπη και να εστιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Να θυμίσουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός είχε επιβληθεί άνετα 95-68 του Πανελευσινιακού.


πηγή:prasini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!