Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τα Τίμια ξίφη με το Τριφύλλι και οι Άτιμοι Παράγοντες που καταστρέφουν τον Παναθηναϊκό....

Το 2009 ξεκίνησαν την προσπάθεια τους να αναστήσουν ξανά το τμήμα με 5 φιλότιμους αθλητές φιλοξενούμενοι σε ξένο αθλητικό κέντρο και όχι οπως θα έπρεπε και αρμόζει στο σπίτι μας στη Λεωφόρο και βρίσκονταν στην 74η θέση στην κατάταξη.
Από το 2012 ο αριθμός των αθλητών έχει φτάσει τους 45. Μέσα στην ιστορική μας έδρα τον Ναό της Λεωφόρου οι αθλητές μας εν μέσω κυκεώνα προβλημάτων κατέκτησαν αρκετά πρωταθλήματα και κύπελλα έστειλαν τους καλύτερους αθλητές στο εξωτερικό, διακεκριμένους προπονητές στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, έχουν καταφέρει και είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης και παρ΄ όλα αυτά λόγω της ανακατασκευής του γηπέδου το οποίο έχει καταντήσει "Γιοφύρι της Άρτας" η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη να πάρει και κάποιους λειτουργικούς χώρους του γηπέδου όπως τον χώρο κάτω από την Θύρα 2 εκεί όπου τώρα προπονείται η Ξιφασκία και έχει μεγαλουργήσει με τόσες επιτυχίες με την προϋπόθεση οι πράσινοι να βρουν έναν χώρο άλλο να προτείνουν στον Ερασιτέχνη. Κάτι το οποίο να γίνει και δεν αποκλείεται να πάνε στα παλιά γραφεία της ΠΑΕ στην Αμαρτωλών και Κλεφτών. 
Είναι ντροπή κάθε φορά που θυμάται η ΠΑΕ να επιστρέψει στην Λεωφόρο να Ξηλώνονται τα τμήματα του Ερασιτέχνη απο τον πυρήνα της Δύναμης τους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!