Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Είκοσι Παναθηναϊκές εμφανίσεις δώρισε η ΠΑΕ και η GreenTeam στους σκοπευτές του Τριφυλλιού!

 Τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αυτά τα προβλήματα όλο και λιγοστεύουν γιατί υπάρχει αγάπη και τρέλα για αυτό που κάνουμε. Το τελευταίο διάστημα, βλέπουμε παλαιούς καλούς σκοπευτές, να επαναδραστηριοποιούνται, νέοι αθλητές έρχονται να στελεχώσουν τις ομάδες μας σε διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα και μετά από πολλά χρόνια αποκτήσαμε ξανά γυναικεία ομάδα στο αεροβόλο πιστόλι, όπως όλα δείχνουν ομάδα θα αποκτήσουμε και στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών και ήδη έχουμε την ομάδα ανδρών στο αεροβόλο πιστόλι με 3 ισοδύναμους αθλητές να προσπαθούν για το καλύτερο.
Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το κλίμα αισιοδοξίας, ήρθε και ένα απροσδόκητο δώρο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την GreenTeam . Σήμερα ενημερωθήκαμε να πάμε από τα γραφεία της ΠΑΕ να παραλάβουμε μία κούτα που προοριζόταν για το τμήμα της Σκοποβολής του Παναθηναϊκού. Συναντηθήκαμε, λοιπόν, με την εκπρόσωπο της ΠΑΕ η οποία μας παρέδωσε 20 polo μπλουζάκια και 20 σορτς, για να ντύσουμε όπως αρμόζει στην ομάδα μας, τους αθλητές της. Αφορμή για αυτή την κίνηση, στάθηκε ένα mail, που είχε στείλει ο Δημήτρης Κατσίρης στην GreenTeam για την ενδεχόμενη συνεργασία του τμήματος, με την εταιρία όσον αφορά υλικό ρουχισμού. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και μέσω της ΠΑΕ Παναθηναϊκός , αυτές οι μπλούζες και τα σορτς είναι πλέον στην κατοχή μας.
Είναι μεγάλη η χαρά μας διότι ένα τμήμα με τόσα προβλήματα, μετά από πολλές προσπάθειες και συζητήσεις, φαίνεται ότι λαμβάνει της προσοχής που του αξίζει και τέτοιου είδους κινήσεις μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον. Θα είναι μεγάλη παράλειψη να μην δώσουμε τις ευχαριστίες μας και στους Pao Abroad για τη συνεχή επικοινωνία, την ηθική και ουσιαστική βοήθειά τους, τον Ενιαίο Φορέα της Θύρας 13 που μας έχουν αγκαλιάσει από τη πρώτη στιγμή της νέας μας προσπάθειας, στο GreenZone για την αδιάλειπτη προβολή του τμήματος,  αλλά και των απλών φιλάθλων που μέσω του facebook που έχει το τμήμα αλλά και μέσω mail ή τηλεφώνων, μας συμπαραστέκονται στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε. Τέλος, αν και το έχουμε επισημάνει πολλάκις το αναφέρουμε και τώρα, μεγάλη βοήθεια στις προσπάθειές μας έχουμε και από τη Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ και τον Πρόεδρό της κ. Χάρη Τσαχάκη, το Σύλλογο Νίκανδρο για την φιλοξενία στο σκοπευτήριο τους αλλά και φίλους σκοπευτές από άλλα σωματεία.
Ελπίζουμε αυτή η κίνηση της ΠΑΕ προς το τμήμα μας, να μην περάσει με ψιλά γράμματα διότι είναι πραγματικά πολύ όμορφο να σε στηρίζουν με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, άνθρωποι και φορείς από την ίδια σου την οικογένεια.
Εμείς από την πλευρά μας, αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ανεβάσουμε το Τριφύλλι στην κορυφή, δηλαδή εκεί που ανήκει. Αυτό θα έρθει πιο σύντομα όταν με το καλό καταφέρουμε και βρούμε το δικό μας χώρο για προπόνηση. Τότε θα μιλάμε κάτω από άλλο πλαίσιο και άλλη ψυχολογία.
Ραντεβού αυτο το σαββατοκύριακο στους Πανελλήνιους Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα με τις πιο θερμές ευχές μας προς όλους μας τους αθλητές.


πηγή: panathinaikosshooting13.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!