Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ντρού Νίκολας:«Κανέναν δεν αγάπησα όπως τον Παναθηναϊκό!»

Ο Νίκολας θυμάται με νοσταλγία τις κορυφαίες στιγμές που έζησε στον Παναθηναϊκό και μοιράζεται τη χαρά των τίτλων που κέρδισε…
Ο Ντρου Νίκολας μιλάει στο Onsports και θυμάται με νοσταλγία κορυφαίες στιγμές που έζησε στον Παναθηναϊκό, μοιράζεται τη χαρά των τίτλων που κατέκτησε με το «τριφύλλι» και στέλνει το δικό του... ευχαριστώ στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου!

Ο Αμερικανός γκαρντ παραδέχεται ότι στους νταμπλούχους Ελλάδας πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και μαζί τους βίωσε στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ο 32χρονος άσος κάνει λόγο για μια ομάδα – οικογένεια που όλα τα μέλη της είναι ενωμένα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, κάτι που, όπως λέει, δεν το συναντάς συχνά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ντρου, ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τον Παναθηναϊκό;
«Εξαιρετικές. Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Τα τρία χρόνια που ήμουν εκεί πέρασα πολύ καλά. Κερδίσαμε την Ευρωλίγκα δύο φορές και το ελληνικό πρωτάθλημα όλες τις σεζόν. Οπότε τα συναισθήματα είναι σίγουρα καλά».

Ποια στιγμή σου με τον Παναθηναϊκό δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
«Θα πω αυτή που έρχεται στο μυαλό μου πρώτη. Η άμυνα που έπαιξα στον Ραμούνας Σισκάουσκας στον τελικό της Ευρωλίγκας του 2009. Έβλεπα την μπάλα να είναι στον αέρα και ήλπιζα να μην μπει μέσα. Βγήκε έξω και άρχισα να πανηγυρίζω για τον πρώτο μου τίτλο με τον Παναθηναϊκό στη διοργάνωση».

Από όλα όσα λες μπορώ να καταλάβω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που αγάπησες περισσότερο. Ισχύει αυτό;
«Σίγουρα. Αυτό δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς τις άλλες ομάδες, με τις οποίες αγωνίστηκα, αλλά όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό ένιωσα σαν οικογένεια. Όλοι ενδιαφέρονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον. Από τις στιγμές που ήμασταν στο γυμναστήριο μέχρι αργά, τις ατέλειωτες ώρες που περάσαμε στο παρκέ, όλα... Η διοίκηση ήταν καταπληκτική. Δεν μπορώ να πω ότι είχα στενή επαφή με τους κ. Γιαννακόπουλους, αλλά κάθε φορά που θα τους έβλεπα θα τους χαιρετούσα και εκείνοι το ίδιο. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έδωσαν σε μένα και στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω ότι με εκτιμούν εξίσου, γιατί κάθε φορά που φορούσα αυτή τη φανέλα έπαιζα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που δεν μπορείς ποτέ να αντικαταστήσεις. Για μένα ήταν ιδιαίτερο γιατί σε επαγγελματικό επίπεδο πολλές φορές οι ομάδες και οι συμπαίκτες αποχωρίζονται εύκολα μόλις τελειώσει η προπόνηση. Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό ήμασταν ενωμένοι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο άρθρο με τίτλο: «Νίκολας στο Onsports: «Κανέναν δεν αγάπησα όπως τον Παναθηναϊκό!» (photos+videos)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!