Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Ημέρα για τον Στρατηγό»: Παναθηναϊκός-Α.Ο Κηφισιάς 3-1

 Η ομάδα βόλεϋ ανδρών του Παναθηναϊκού νίκησε με 3-1 σετ την Κηφισιά στο φιλικό ματς που έγινε στον Τάφο του Ινδού, στο πλαίσιο της εκδήλωσης προς τιμήν του Δημήτρη Μούρτου. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού παρέδωσαν παράσημο, λουλούδια και μία μεγάλη φωτογραφία στην οικογένεια του εκλιπόντα. Η φωτογραφία έγραφε: «Οι ιδέες σου οδηγός μας... θα είσαι για πάντα ο Στρατηγός μας». Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν ρυθμικά κατά τη διάρκεια της τιμής, αλλά και των αγώνων: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ, στρατηγέ, στρατηγέ».
 Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη, Γ. Καρανάσο ότι η «Ημέρα μνήμης στον Στρατηγό» θα καθιερωθεί επίσημα στην αρχή κάθε σεζόν με τη συμμετοχή των τριών ομαδικών αθλημάτων στον Τάφο του Ινδού.

Παρά τη μεγάλη φόρτιση, η σύζυγος του εκλιπόντος δεν παρέλειψε να ευχηθεί σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές του Συλλόγου να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Τέλος, η αρχηγός του Μαρκόπουλου, Αναστασία Γεωργιάδη παρέδωσε ανθοδεσμη στην οικογένεια εκ μέρους της ομάδος της.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένοι, με καλά στοιχεία σε μπλοκ και υποδοχή.  Ο Αμερικανός ακραίος Ζακ Πενόλιο ήταν από τους διακριθέντες με 58% υποδοχή, δύο μπλοκ και δύο άσσους. Ακολούθησε στο σκοράρισμα ο αρχηγός Χρίστος Μπέλος με 12 πόντους.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού Γιάννης Λαϊος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:
 
«Είχαμε σταθερή απόδοση με μικρά σκαμπανεβάσματα, δυο ομάδες περίπου ισοδύναμες με τα προβλήματά τους με σημαντικές απουσίες. Ήταν πολύ καλή προπόνηση για τους παίκτες να σταθεροποιήσουν εντολές τακτικής. Το καλό είναι όποιος κι αν μπαίνει μέσα από αυτούς που επιλέγω δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν χαλάει η ισορροπία της ομάδας».

Τα σετ: 20-25, 25-23, 25-19, 25-22

Παναθηναϊκός (Λάιος): Στιβαχτής 1, Μαδούρας 6 (3μπλ), Μουρ 5 (1μπλ, 1ασ), Μπέλος 12 (2μπλ), Καπίρης 8 (53%υπ, 75% επ, 2μπλ), Πενόλιο 13 (58%υπ, 2μπλ, 2ασ), Κουρούπης (λ. 38%υπ-31%αρ), Μανιόπουλος 14 (61% επ, 2μπλ, 1ασ.), Λιόντας, Πολυχρονιάδης

Κηφισιά (Αρσενιάδης): Νικολάκης 7 (4ασ.), Λένας 5, Πρωτοψάλτης 20, Σουλτανόπουλος 12 (5μπλ), Παπαγγελόπουλος 8, Κούνας 9 (3μπλ), Ταμπουρατζής λ. 65%υπ.-38%αρ., Σόουζα, Μουρούτης, Ρούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!