Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Τίμησαν τον Στρατηγό όπως του άρμοζε!

 Τη μνήμη του Δημήτρη Μούρτου τίμησε ο Παναθηναϊκός που καθιερώνει τουρνουά ως φόρο τιμής.

Η Κυριακή ήταν ημέρα μνήμης για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Μούρτος, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, τιμήθηκε για την προσφορά του και οι στιγμές ήταν συγκινισιακά φορτισμένες στο κλειστό της Λεωφόρου.

Το σύνθημα «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, στρατηγέ στρατηγέ» ακούστηκε πολλές φορές και το μόνο σίγουρο είναι πως ο στρατηγός από εκεί ψηλά καμάρωνε τους πάντες.  Από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που ήρθαν στο κλειστό της Λεωφόρου γα να τον τιμήσουν και τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στη μνήμη του.

Όταν τελείωσε το φιλικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ έγινε μια μικρή τελετή στο γήπεδο. Ο σύζυγος του αείμνηστου Δημήτρη Μούρτου Κατερίνα μαζί με τα δύο παιδιά του, την Πηνελόπη και το Μιχάλη, παρέλαβαν μια τιμητική πλακέτα από τον έφορο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Γιώργο Κουτσουμπό.

Ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Νίκος Λάζος μάλιστα έδωσε ένα κάδρο στο οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Μούρτος και το οποίο έγραφε «Οι ιδέες σου οδηγός μας… θα είσαι για πάντα ο Στρατηγός μας», ενώ ανακοινώθηκε πως θα καθιερωθεί τουρνουά Δημήτρης Μούρτος κάθε χρόνο στη Λεωφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!