Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Το κοινωνικό πρόσωπο του εξάστερου

 Πέντε αμαξίδια τελευταίας τεχνολογίας δώρισε την Παρασκευή στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 
Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσιάζει μόνο στο παρκέ αλλά και με τις ιδιαίτερες πρωτοβουλίες του. Η “πράσινη” ΚΑΕ έχει αποδείξει πολλές φορές τις κοινωνικές της ανησυχίες και προσπαθεί μέσα από διάφορες κινήσεις της να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη τη ζωή του κάθε πολίτη.
 
Την Παρασκευή η διοίκηση της ΚΑΕ και συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε πέντε αμαξίδια τελευταίας τεχνολογίας στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, για την ομάδα που θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με Καρότσι. Ο πρόεδρος του «ΠΑ.Σ.ΠΑ» με τη σειρά του βράβευσε τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» για την κοινωνική του προσφορά.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο “Πανελλήνιος Σύνδεσμος Παραπληγικών” παρουσίασε σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ Βούλας σήμερα (20/9) την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι. Στο πλαίσιο της παρθενικής συμμετοχής του “ΠΑ.Σ.ΠΑ” στο Πρωτάθλημα της “Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.”, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στη δωρεά πέντε αμαξιδίων τελευταίας τεχνολογίας. Ο πρόεδρος του «ΠΑ.Σ.ΠΑ.», Αθανάσιος Βίγλας, βράβευσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κίνηση του, με τον Marketing Director της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλία Κατσογιάννη να παραλαμβάνει για λογαριασμό του την τιμητική πλακέτα. Παράλληλα, ο πρόεδρος του “ΠΑ.Σ.ΠΑ.” έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ενέργεια του προέδρου του «τριφυλλιού» ευχόμενος αυτή να βρει μιμητές στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!