Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών:Κανένα θέμα με Κοσμά και Γέμελος!

 Όπως ήταν γνωστό οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα καταβάλλουν ένα συμβολικό ποσό στον Αθηναϊκό, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή της Αφροδίτης Κοσμά στο τριφύλλι.

Την Πέμπτη η επιτροπή αξιολόγησης της ΕΟΚ, η οποία πάντα κινείται με τον ίδιο τρόπο σε περιπτώσεις που οι αθλητές  μένουν ελεύθεροι είτε από το ΑΣΕΑΔ είτε από την ίδια την επιτροπή, «έβγαλε» ένα συμβολικό ποσό ύψους 2.000 ευρώ, που πρέπει να δώσει το «τριφύλλι» στον Αθηναϊκό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή της Κοσμά.

Έτσι μπορεί η ομάδα του Βύρωνα να αξίωνε 30.000 ευρώ για την μεταγραφή της αθλήτριας, όμως η ΕΟΚ επέβαλλε ένα συμβολικό ποσό, που θα τακτοποιήσει άμεσα ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει και τυπικά την Αφροδίτη Κοσμά!

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μπει στην διαδικασία να κάνει τον διακανονισμό με την πρώην παίκτριά του, Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν, για να άρει την απαγόρευση των μεταγραφών από την FIBA, και παράλληλα συγκεντρώνει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να μπορέσει η 25χρονη γκαρντ, Τζάκι Γέμελος να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!