Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ποδόσφαιρο Νέων Κ20:Διέλυσαν τον ΠΑΟΚ οι Νέοι

 Η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, σε εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος, και επικράτησε εύκολα με 0-3! Μεγαλύτερες διαστάσεις θα είχε το σκορ εάν η μπάλα δε σταματούσε σε δύο περιπτώσεις στο δοκάρι.




Ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Μπαλμπόα που θα αγωνίζεται με την ομάδα νέων, ενώ για πρώτη φορά φέτος φόρεσε σε επίσημο αγώνα ο άτυχος του καλοκαιριού Σταματάκης.



Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γ. Αγγελόπουπουλος, Μπαχίμα και Τσόκρης, καθώς και ο διεθνής με την εθνική Αλβανίας Μαλντίν.



Η πρώτη μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 28΄, όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σοϊλεμέζογλου έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Μουζακίτη. Ακολούθησε ένα ακόμα πολύ καλό σουτ του Κουσίδη, από μακρινή απόσταση, στο 33΄.



Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Γκέκας ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είπε «όχι» σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ. Έτσι, το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0.



Ο Βασίλης Αγγελόπουλος, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Σταματάκη με την έναρξη του β’ μέρους, άνοιξε το σκορ στο 49΄ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.



Το 2-0 ήρθε στο 53΄ με τον Κουσίδη, ο οποίος ήταν και από τους καλύτερους του αγώνα. Ο νεαρός εξτρέμ σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια στο σώμα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Γιαννιτσάνης από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και ασίστ του Κουσίδη.



Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 85΄ όταν ο Γιαννιτσάνης σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ.



Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι του, όμως το τελικό 0-3 είναι σκορ που… αδικεί τους «πράσινους»!



ΠΑΟΚ: Σοιλεμέζογλου, Τοπαλίδης Ποζατζίδης Βασαϊτης, Κιόσε, Πολύζος, Δεληγιαννίδης (55' Παπαδόπουλος), Πατράλης, Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου.



Παναθηναϊκός: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μυρθιανός, Ξηρός, Τζανουλίνος, Δώνης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα, Σταματάκης (46' Αγγελόπουλος Β.), Κουσίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!