Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Εξάστερος: Τέρμα το γκάζι στην τελική ευθεία!

 Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού κορυφώνεται πριν από τους επίσημους αγώνες και ο Αργύρης Πεδουλάκης βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα

Το φιλικό με την Αστάνα ήταν ακόμα ένα δείγμα για τον δρόμο που βαδίζει ο Παναθηναϊκός στην προετοιμασία του ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων. Κανείς στις τάξεις των «πράσινων» δεν βιάζεται να πει μεγάλα λόγια αφού άπαντες θέλουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, ωστόσο η ομάδα του «τριφυλλιού» δεν κρύβει τις δυνατότητες της, παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες δεν έχουν βρεθεί μαζί για μεγάλο διάστημα. Φυσικά και η φετινή ομάδα έχει δημιουργηθεί για μεγάλα πράγματα, όμως όλα θα  γίνουν μέσα από τη σκληρή δουλειά, κάτι το οποίο επιθυμεί και ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Κόντρα στην ομάδα από το Καζακστάν ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα και στο τέλος να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Είδε διάθεση απ’ όλους τους παίκτες του, αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους και παράλληλα να εφαρμόζονται στο παρκέ, όσα δουλεύονται στην προπονήσεις και φυσικά ανάλογα με τον ρόλο τον οποίο έχει ο καθένας. Σίγουρα έχει κι άλλες απαιτήσεις από τους παίκτες του προκειμένου να βελτιώσουν κάποια κομμάτια στο παιχνίδι τους κι εκεί θα πέσει το βάρος στο υπόλοιπο  της προετοιμασίας.

Στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας, ο Παναθηναϊκός θα πάει με το γκάζι πατημένο αφού πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι. Επόμενο τεστ είναι αυτό με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ την Παρασκευή (4/10) ενώ στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Ρέθυμνο και Πανιώνιο, όλα για το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Αυτά θα είναι και τα τελευταία… διαγωνίσματα για τους «πράσινους» πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με το Ρέθυμνο που θ’ ανοίξει τις επίσημες υποχρεώσεις κι εν συνεχεία με τον Ολυμπιακό  για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!