Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κοριτσάρες απο τον Πλανήτη Κρόνο!

Με το δεξί μπήκε ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 66-53 του Κρόνου με τους πιστούς φίλους της ομάδας να γεμίζουν και την Κυψέλη και να την μετατρέπουν σε «καυτή» έδρα. 

Οι «πράσινες» κυριάρχησαν από την αρχή του παιχνιδιού και στο ημίχρονο πήγαν με ένα +12 (34-22) στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να αντεπιτεθούν και να «απειλήσουν» το Τριφύλλι (46-44 το τρίτο δεκάλεπτο), όμως η ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα αντέδρασε παίζοντας εξαιρετική άμυνα και έχοντας λύσεις στην επίθεση. Με το τελικό 66-53 και το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου ολοκληρώθηκε ακόμα μια βραδιά «μαγείας» στο κλειστό της Κυψέλη. Πρώτη σκόρερ η Νταϊάνα Ντέλβα με 23π., ακολούθησαν Καλέντζου με 13π. και Μαγκλάρα με 10π.

Σαμαντούρα: «Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα μας»

Μοίρασε συγχαρητήρια η προπονήτρια του Τριφυλλιού, Γιασεμή Σαμαντούρα μετά το πέρας της αναμέτρησης: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για τη νίκη. Η ομάδα ακόμα είναι ανέτοιμη και αυτό το οποίο κρατάμε είναι η προσπάθεια των αθλητριών. Όσες φορές παίζαμε σκληρή άμυνα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, ενώ όταν χαλαρώναμε ο αντίπαλος πλησίαζε αρκετά. Βέβαια παίζαμε και μακριά από την έδρα μας και αυτό μας επηρέασε σε ένα βαθμό. Στη συνέχεια θα βελτιωθούμε και στην έδρα μας θα είναι οι εμφανίσεις μας καλύτερες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Με πολλή και σκληρή δουλειά η εικόνα της ομάδας θα είναι καλύτερη».

Τα δεκάλεπτα:18-11, 34-22, 46-44, 66-53.

Παναθηναϊκός: Μαγκλάρα 10, Καλέντζου 13 (1), Δίελα 8 (2), Κοσμά 6, Ντέλβα 23, Χριστινάκη, Σλούκα 6, Καβάσιλα, Θεολόγου, Χρονοπούλου 2, Πριόνα.

Κρόνος: Σπαθάρου 14 (2), Καλαμπάκου 7, Τσουκαλά 6, Εμμανουηλίδου 5 (1), Χάρι 10, Μίχου 3, Λουκάτου 6, Ναυροζίδου, Κωνσταντίνου, Γούναρη, Μαντά, Μιλωνάκη.1

***Το ματς μέσα από το φακό του Βαγγέλη Στόλη (Part 1):
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!