Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Την ώρα που ο Βοτανικός συνεχίζει να χρεώνει, η ΠΑΕ δεν μπορεί να πληρώσει το... ρεύμα!

 Θα επιχειρήσω να κάνω μια σύνθεση των τελευταίων γεγονότων όσο πιο αξιόπιστα γίνεται, αφού είναι αλήθεια ότι οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο! Προσφυγές, οικονομικά, Βοτανικός, Λεωφόρος!
Πάμε να τα βάλουμε στο... multi!
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δύο χρόνια μετά την τελευταία ενημέρωση (ενημερωτικό δελτίο), όπου γνωρίζαμε ότι η ΠΑΕ χρωστάει στην εταιρεία "Άκτωρας" 800.000 ευρώ, δεν γνωρίζουμε πόσο έχει ανέβει το μπιλιετάκι;

Παρέμεινε στις 800.000 ευρώ, ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ, διπλασιάστηκε; Απ' ότι γνωρίζω η ΠΑΕ δεν θέλει να συζητάει το θέμα. Το έχει βάλει κάτω από το χαλάκι...

Εάν δεν το είχε βάλει, θα είχε φροντίσει ν' απαντήσει στα διαδοχικά δημοσιεύματά μας. Και μην μου πει κανείς, ότι η ΠΑΕ δεν ασχολείται με τα γραφόμενά μας.

Γιατί το έκανε όταν ήμασταν "εμείς και εμείς". Δεν θα το έκανε τώρα που έχουμε γίνει μια ισχυρή φωνή;

Πάντως το μπιλιετάκι αυξάνεται!!! Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Τώρα θα μου πει κανείς έχει καμία λογική να αφήνει μια ΠΑΕ ένα χρέος να διογκώνεται; Προσωπικά μου φαίνεται παράδοξο.

Ωστόσο στη ζωή πολλά πράγματα δεν έχουν καμία λογική.

Όπως για παράδειγμα ότι ο Τοτσέ έκανε προσφυγή για 550.000 ευρώ, την ώρα που η ΠΑΕ χρεώνεται για τη φύλαξη του Βοτανικού και την παρουσία του γερανού με 800.000 ευρώ!

Διότι πρώτα πληρώνεις το... ρεύμα (τους ποδοσφαιριστές) και μετά πετάς λεφτά από το παράθυρο!

Εκτός και εάν το θέμα το χειρίζεται η ΓΗΠΕΛ, οπότε δεν χρειάζεται ν' ανησυχούμε! Θα μου πείτε δεν είναι η... παλιά ΓΗΠΕΛ, αλλά η νέα.

Εγώ θα πω το εξής: Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα!

Πάμε και στο γηπεδικό:

Δεν είμαι από αυτούς που θα πω ότι η Λεωφόρος θα πρέπει να ανακατασκευαστεί και να γίνει... 40.000 θέσεων. Μακάρι να γίνει.

Εγώ θα ήμουν χαρούμενος και με 25.000 - 30.000 θέσεις.

Ωστόσο μπορεί να μάς εξηγήσει κάποιος πώς θα αυξηθεί η χωρητικότητα ενός γηπέδου, που έχει χαρακτηριστεί χώρος πρασίνου;

Πώς θα αυξηθεί η χωρητικότητα, όταν ο τελευταίος νόμος το απαγορεύει;

Και για τον περιβόητο νόμο Μπιρμπίλη, αλλά και για τον τελευταίο νόμο Κατσιγιάννη, ΔΥΣΤΥΧΩΣ το aioniapistos.gr ήταν το μοναδικό site που φώναζε για τα εγκλήματα σε βάρος του Παναθηναϊκού!

Γι' αυτό πριν τάζουμε στον κόσμο λαγούς με πετραχείλια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το παρελθόν. Εάν δεν το κάνουμε θα το βρούμε μπροστά μας.

Θεωρείται τυχαίο ότι το ΠΑΝ.ΚΙ. που είναι οι μοναδικοί που έχουν ψάξει το θέμα, λένε συνεχώς ότι θα πρέπει να αλλάξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το νομικό καθεστώς της "φυλάκισης" στη Διπλή Ανάπλαση και να απεμπλακεί η ΠΑΕ από το φιάσκο του Βοτανικού και τους λοιπούς... ενδιαφερόμενους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!