Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Αναστασίου: «Μόνο το ματς με τον Εργοτέλη»

Την προσοχή των παικτών του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αφήσουν στην... άκρη το παιχνίδι Κυπέλλου και το ντέρμπι με τον oλυμπιακό.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία ματς μέσα σε μόλις οχτώ ημέρες και γι' αυτό τον λόγο ο 40χρονος τεχνικός ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση κατά την ομιλία του στη χθεσινή προπόνηση. «Παιδιά το ξέρω ότι έχουμε μπροστά μας τρία ματς σε οχτώ ημέρες, αλλά για εμάς ένα παιχνίδι υπάρχει. Του Σαββάτου», τόνισε αρχικά ο Αναστασίου στους παίκτες του σύμφωνα με τη «Live Sport» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε και γι' αυτό δουλεύουμε. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με το παιχνίδι του Κυπέλλου και το ντέρμπι με τον oλυμπιακό».

Από εκεί και πέρα στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δείξει μέρος των πλάνων του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, που έχει δεδομένη την απουσία του Πράνιτς.

Πιθανότερος να τον αντικαταστήσει δείχνει ο Λαγός, συνθέτοντας την τριάδα του κέντρου μαζί με τους Ζέκα και Μέντες, αλλά θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Αμπέιντ. Από εκεί και πέρα σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Ρισβάνη αντί του Τριανταφυλλόπουλου που θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!