Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Εξάστερος: Τους… άνοιξε η όρεξη για κούπες! (photos)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεξιώθηκε τους παίκτες και τα μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και άπαντες έδειξαν έτοιμοι να… κατασπαράξουν τους τίτλους!
 Η συνήθεια που έγινε λατρεία, πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, το μυστικό των τίτλων... Όπως και αν χαρακτηρίσει κανείς το σημερινό «τραπέζωμα» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα μέλη του Παναθηναϊκού, μέσα θα… πέσει!
 Ειδικότερα αν θυμηθεί κανείς ότι και πέρυσι, τέτοια εποχή, ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση με τα… γνωστά αποτελέσματα του νταμπλ στην Ελλάδα και το… σκούπισμα του Ολυμπιακού, σε Πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο, με το συνολικό 4-0…
 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι  παίκτες του Εξάστερου, αλλά και μέλη της ΚΑΕ λοιπόν έδωσαν το παρόν στο δείπνο το οποίο έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του ιδιοκτήτη της ομάδας, στο «Βarque» στη Νέα Ερυθραία.
 Κι αν πει κανείς ότι το οικογενειακό κλίμα αποτελεί… κλισέ, μια ματιά στα επιτεύγματα του Αργύρη Πεδουλάκη και των παικτών του, αλλά και των… προκατόχων τους τα προηγούμενα χρόνια, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές και την… σημασία της κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
 Μάλιστα, το… timing του επικείμενου ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, αλλά και το γεγονός ότι ακόμα βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν το ιδανικότερο προκειμένου να… ανοίξει η όρεξη όλων στον Παναθηναϊκό για νέες επιτυχίες και ακόμα περισσότερους τίτλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!