Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σκοποβολή: Απο τον Παναθηναϊκό το πρώτο Κύπελλο Χριστουγέννων!

 Με μεγάλη χαρά, ενημερώνουμε το φίλαθλο σκοπευτικό κοινό,
ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. προκηρύσσει αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ Κατηγορίας

(Α. Γ. Ε. Ν.) με την ονομασία “Α’ Κύπελλο Χριστουγέννων”.
Στα πλαίσια της αναγέννησης του τμήματος Σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο., προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη ενέργεια, για να δηλώσουμε ξανά “παρών” στα Ελληνικά Σκοπευτικά δρώμενα. Κάτι που έχει να γίνει πολλά χρόνια, βάζοντας την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού πάλι στον σκοπευτικό χάρτη.

Ο αγώνας αυτός, έχουμε την ελπίδα ότι, θα αποτελέσει την αρχή μιας συνέχειας αγώνων, που θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την αντίστοιχη περίοδο, δημιουργώντας έναν αγώνα-παράδοση στη σκοπευτική κοινότητα. Το “Α’ Κύπελλο Χριστουγέννων”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές σε κάθε κατηγορία με τους οκτώ (8) πρώτους να παίρνουν βαθμούς που θα μετράνε για λογαριασμό των ομάδων τους. Κυπελλούχος ομάδα θα ανακηρυχθεί, η ομάδα που θα έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς. Στην προκήρυξη των αγώνων παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τρόπο βαθμολόγησης.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι ιδέες μας σιγά-σιγά παίρνουν σάρκα και οστά! Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να διαδώσουμε τις αξίες και την ομορφιά του αθλήματος της Σκοποβολής σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, δίνοντας προτεραιότητα στα νέα παιδιά!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου!
Μπορείτε να κατεβάσετε την προκήρυξη του αγώνα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!