Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!

Οι ευκαιρίες των Μέντες, Φιγκερόα και Πράνιτς δεν κατέληξαν στα δίχτυα του προκλητικού Ρομπέρτο ο οποίος έμεινε ατιμώρητος και την γλίτωσε φθηνά με μια κίτρινη κάρτα για την… εκρηκτικότητά του, βλέποντας κατά διαστήματα το «τριφύλλι» να απειλεί την εστία του.

Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαιρικής εξέδρας, τραγουδώντας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό χωρίς ευτράπελα, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου φρόντισαν να στείλουν ένα πρώτο μήνυμα στον αιώνιο… διορισμένο, παίζοντάς τον όπως παίζει η γάτα με το ποντίκι μέχρι να το… στριμώξει στη γωνία.

 Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να γραφτεί-ειπωθεί αν ο κόσμος δεν έδινε τη «γραμμή». Όταν έχεις χάσει στο 90’ από τον πιο μισητό σου αντίπαλο, μέσα στην έδρα σου και αποθεώνεις τους παίκτες δεν στηρίζεις απλά αλλά σηκώνεις στις πλάτες σου τον Παναθηναϊκό. Αλλού θα είχαν φύγει ήδη κορνέδες και θα ετοιμαζόντουσαν… τάγματα εφόδου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες, Λαγός (72’ Αμπεΐντ), Φιγκερόα (85’ Κλωναρίδης), Μπεργκ

ΥΓ. Το μόνο "φάλτσο" του Αναστασίου ήταν η αντίδραση στο τέλος με τον Τριανταφυλλόπουλο. Αλλά το κατάλαβε άμεσα μόνος του και το διόρθωσε. Άλλωστε κι αυτός... περπατάει την εμπειρία του, όχι μόνο οι παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!