Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Οι Κοριτσάρες της Σαμαντούρα ισοπεδώνουν σήμερα το Nick Galis Hall

Έξοδο… στη συμπρωτεύουσα για τις Πρωταθλήτριες μας αυτήν την αγωνιστική, με το Τριφύλλι να αντιμετωπίζει σήμερα τον Άρη στις 3μ.μ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών. 

Οι «πράσινες» που αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμες ενώ μοναδική απουσία είναι αυτή της Τζάκι Γέμελος, το θέμα της οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα. 

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Γιασεμή Σαμαντούρα δήλωσε: «Παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιγχνίδι με τον Άρη, μια πολύ καλή ομάδα με σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια στην Α1 Γυναικών, και μεγάλη ιστορία βέβαια στο μπάσκετ γενικότερα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, και πιστεύω με την απαιτούμενη συγκέντρωση και αγωνιστικότητα θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Μετα από μια όχι πολύ οργανωμένη περίοδο, αναφορικά με τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας, εξαιτίας αναβολών στο πρωτάθλημα, αλλά και απουσιών (το θέμα της Γεμελος  θα λυθεί όπως έχουμε ενημερωθεί την επόμενη εβδομάδα), η ομάδα βρίσκει σταδιακά ρυθμό, και οι παίκτριες, ιδιαίτερα οι νεαρές, το ρόλο τους μέσα στην ομάδα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!