Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Το τρένο της ΦΑΠΑΣ σταμάτησε στην στάση 69 της Δράμας!!!

Ο εξαιρετικός ΚΑΟΔ έριξε στο καναβάτσο τον ολυμπιακό και ανάγκασε τους καταλάθος πρωταθλητές Ευρώπης στην πρώτη τους ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου απο τον Εξάστερο Γίγαντα. Η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς επικράτησε 75-69 των "ερυθρολεύκων" που βλέπουν να χάνεται η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου(εδω γελάμε)

Ο ΚΑΟΔ έδειξε από την αρχή ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο σαν ομάδα. Εδειξε από την αρχή τα... δόντια της στον ολυμπιακό που έπαιζε χωρίς τον Βασίλη "Καϊλα" Σπανούλη (γαστρεντερίτιδα) και τον Μπρεντ "Κιάμο" Πέτγουεϊ, αλλά με διάθεση για μια εύκολη νίκη ώστε να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η ήττα-αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό.(εδω γελάμε)
Κάθε προσπάθεια, όμως, να ανακοπούν οι επιθέσεις των γηπεδούχων πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων. Ο ΚΑΟΔ έκανε σμπαράλια την άμυνα των καταλάθος πρωταθλητών Ευρώπης με κορυφαίους τους Μπράουν (είχε 25 πόντους) και Μπάβτσιτς (σημείωσε 19).
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 37-36, 55-58, 75-69.  
ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 4, Τζόουνς 4, Στίγκερς 6, Μπράουν 25(2), Βον 9, Μάρκοβιτς 9(1), Σπυριδωνίδης 1, Μπάβτσιτς 19(2), Ζάρας.

ολυμπιακός (Μπαρτζώκας-Mr Been): Λο, Ντάνστον 6, Πεoπέρογλου 12, Παπαπέτρου 3(1), Σλούκας 10, Σίμονς 6, Λοτζέσκι 17, Μπέγκιτς, Πρίντεζης 3(1), Μάντζαρης 10(2), Κατσίβελης 2.
 


Η καλύτερη πεντάδα:

1. Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν έκανε άνω-κάτω την άμυνα του oλυμπιακού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν βρήκε το αντίδοτο και ο Αμερικανός άσος, που ήρθε τον Νοέμβριο για να ενισχύσει τους Δραμινούς, τα... έβγαλε τα λεφτά του.

2. Από κοντά και ο Εντιν Μπάβτσιτς, ο οποίος με τους 19 πόντους έβαλε το λιθαράκι για τη μεγάλη νίκη του ΚΑΟΔ.

3. Ο Νέναντ Μάρκοβιτς παλεύει με ένα σύνολο να βγάλει εις πέρας τη χρονιά και να πετύχει το βασικό στόχο του ΚΑΟΔ (σωτηρία). Αυτή η νίκη είναι ένα παράσημο και μία σημαντική αναφορά όποια κι αν είναι η κατάληξη της σεζόν.

4. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, χόρτασε ωραίο μπάσκετ και είδε τον ΚΑΟΔ να παίρνει μια πανάξια νίκη. Αυτή είναι η περιφέρεια που χρειάζεται το μπάσκετ.

5. Τρεις ασίστς, 4 κλεψίματα, 10 ριμπάουντ και 17 πόντοι. Αυτή ήταν η συγκομιδή του Λοτζέσκι, του μοναδικού παίκτη του oλυμπιακού που προσπάθησε για να αποφευχθεί το... μοιραίο και να διατηρηθεί το αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!