Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Μπάσκετ Κορασίδων-Μπάσκετ Νεανίδων: Το σήκωσαν Κορασίδες και Νεανίδες

Οι ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων του Παναθηναϊκού κατέκτησαν τα τουρνουά που συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο και που διοργάνωσε με επιτυχία το Τριφύλλι.

Δύο τουρνουά διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός σε Κορασίδες και Νεανίδες.

Το πρώτο έγινε στο κλειστό "Λάμπρου Κατσώνη" με τη συμμετοχή του Ίκαρου, του ΜΕΛΑΣ και του Ιάσονα Κολωνού. Αυτό των Νεανίδων έγινε στο κλειστό τη Λεωφόρου με τη συμμετοχή του Ίκαρου της Τερψιθέας και της Πεύκης.

Στα δύο τουρνουά νικήτρια ήταν η ομάδα του Παναθηναϊκού. Στις Κορασίδες επικράτησε επί του ΜΕΛΑΣ Αγίου Ελευθερίου με 51-22, με τον Ίκαρο να παίρνει την τρίτη θέση αφού επιβλήθηκε επί του Ιάσωνα Κολωνού με 40-26.

Στις Νεανίδες οι πράσινες επιβλήθηκαν επί της Πεύκης με 54-44. Στον μικρό τελικό που προηγήθηκε η Τερψιθέα Γλυφάδας νίκησε 47-41 τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Χατζηδάκη εναντίον Μαγκλάρα...

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι των διοργανώσεων το... γεγονός ήταν η μονομαχία της Κατερίνας Χατζηδάκη με την Αριστέα Μαγκλάρα.

Οι δυο τους δεν έπαιξαν, αλλά έδωσαν τη δική τους μάχη των πάγκων. Πέρσι, η Αριστέα Μαγκλάρα ήταν βοηθός της Κατερίνας Χατζηδάκη στην ομάδα των Κορασίδων. Σχεδόν, ένα χρόνο μετά ήρθε η ώρα να τεθούν αντιμέτωπες.

Η Αριστέα Μαγκλάρα έχει αναλάβει την ομάδα Κορασίδων του Ιάσονα Κολωνού με την ομάδα της να είναι πρώτη στη Β' κατηγορία των Κορασίδων με 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτή τη φορά όμως η Κατερίνα Χατζηδάκη ως άλλος Πεδουλάκης έβαλε τέλος στο σερί της και πήρε τη νίκη με 65-22.

Είναι περιττό να πούμε πως δεν έλειψαν τα απαραίτητα πειράγματα μετά το ματς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!