Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Εξάστερος: Ζευγάρι με ιστορία Παναθηναϊκός και Άρης



Εννέα χρόνια μετά, στην ίδια πόλη, Άρης και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την πρώτη κούπα της σεζόν! Οι «πράσινοι» μάλιστα θα βρεθούν στον 10ο συνεχόμενο τελικό τους, ενώ ο Άρης έχει να συμμετάσχει από τότε. Από τον Φλεβάρη του 2005!



Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και τότε στο Ηράκλειο αλλά στο «Λίντο» με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με 72-68 μετά από ανατροπές και... διαμαρτυρίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τις δύο ομάδες συνδέουν με το τότε τρεις παίκτες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συνεχίζει στον Παναθηναϊκό όπως και ο Μάικ Μπατίστ που έχει επιστρέψει, ενώ στον Άρη έχει γυρίσει ο Αντώνης Ασημακόπουλος που ήταν σε εκείνη την ομάδα.

Επίσης εκείνη ήταν η πρώτη χρονιά που ο θεσμός επέστρεψε σε μονό τελικό, μετά από το επεισοδιακό φάιναλ φορ στη Λαμία, την προηγούμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Διαμαντίδης 6, Λακοβιτς 15(2), Σκεπάνοβιτς 9 (2), Τσαρτσαρής 14, Μπατίστ 12, Χατζηβρέττας, Αλβέρτης 8(2), Φεμερλινκ 4, Κουτουλάϊ 3(1), Καλαϊτζής 1, Παπανικολάου, Μπάξτερ
Άρης (Μπάρτον): Κόλινς 21(4), Πάντιους 9(1), Κάστλ 11(1), Μεσεριάκωφ 6, Στικ 6, Ραϊσεβιτς 1, Σχορτσιανίτης 8, Ασημακόπουλος 3, Τζόνσον 2, Καραποστόλου, Κυρίτσης 1, Χαριτόπουλος

source ©


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!