Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Εξάστερος: Με Σεβασμό και Πίστη Πανέτοιμος για την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό, νοκ άουτ, ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τους «πράσινους» να είναι πανέτοιμοι για την νίκη που θα τους στείλει στον τελικό

Στο, για μία ακόμα φορά, απίστευτα παγωμένο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή νοκ άουτ αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» στην ημιτελική φάση του θεσμού θα φιλοξενήσουν τους «ερυθρόλευκους» με έναν και μόνο στόχο. Την νίκη και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, που θα γίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 9 Φεβρουαρίου. 

Οι «πράσινοι» στην αποψινή προπόνηση έβαλαν τις τελευταίες πινελιές στα… πλάνα τους για τον αυριανό αγώνα. Το … μενού είχε πολύ DVD με στιγμιότυπα από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού ενώ στην συνέχεια ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του πέρασαν από την θεωρία στην.. πράξη. 

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του, χωρίς να βάλει την ένταση των προηγούμενων ημερών πάνω στο παρκέ, ενώ στην συνέχεια η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε από το ΟΑΚΑ και κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο. Οι Γιόνας Ματσιούλις και Νίκος Παππάς, ακολούθησαν το πρόγραμμα της προπόνησης και βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας που κατέλυσε στο ξενοδοχείο, ενώ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς συνέχισε τις θεραπείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!