Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

''Του κώλου τα εννιάμερα'' στην Γενική Συνέλευση της Αλαφουζιακής Συμμαχίας....

Η 3η Γενική Συνέλευση της Αλαφουζιακής Συμμαχίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι ειδήσεις βεβαίως δεν προέκυψαν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αλλά στη συνέχεια όταν ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στα ερωτήματα των Συμμάχων.

"45 εκ. ευρώ οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ, άφησε πλεόνασμα ο Πατέρας"
Πρώτον για τα χρέη ο κ. Αλαφούζος είπε: "Τα χρέη της ΠΑΕ είναι δημοσιευμένα. Οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι κοντά στα 45 εκ. ευρώ. Δεν είναι κάτι το κρυφό.

Όταν έφυγε ο κ. Πατέρας από ότι ξέρω το ταμείο του Παναθηναϊκού ήταν θετικό και είχε μέσα 18 εκ. ευρώ. Τα χρέη δημιουργήθηκαν διότι από εκεί και πέρα οι επόμενες διοικήσεις είχαν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ μεγάλο κόστος σε ρόστερ και οι μέτοχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να βάλουν τα χρήματα που ήθελε η ομάδα. Φέτος ο Παναθηναϊκός αν δεν είχε να πληρώνει αποζημιώσεις σε παλιούς παίκτες όπως Μπουμσόνγκ θα έβγαινε μια η άλλη.

Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι 45 εκατ. ευρώ. Εκεί συμπεριλαμβάνονται τα συμβόλαια και όλες οι υποχρεώσεις παικτών που έχουν φύγει. Περίπου τα 30 είναι από το παρελθόν. Οι μελλοντικές μας δεσμεύσεις είναι 15".

Mάλιστα να γίνει Γ.Σ για να ρωτάνε πόσο πλεόνασμα άφησε ο Πατέρας επι προεδρίας του αυτά είναι απο τα ανήκουστα!!!

Ξεχάσανε ανάμεσα στους πανηγυρισμούς να μας πουν ότι περα απο τα 18 μύρια υπήρξε και άνοιγμα άνω των 60 μυρίων!!!!!Να το ξαναπούμε λοιπόν?Άνω των 60 μυρίων!!

Να κάνουμε και μια αφαίρεση ή δεν χρειάζεται?

πάμε παρακάτω....

"Ελπίζουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι 22 χιλιάδων θέσεων"
Δεύτερον για το γήπεδο στην Λεωφόρο και τη πρόταση του ΠΑΝ.ΚΙ. ο κ. Αλαφούζος τόνισε: "Όσον αφορά το γήπεδο είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο μελέτες και προετοιμασίες για να ανασκευαστεί το γήπεδο της Λεωφόρου. Έχουμε αποφύγει να κάνουμε μεγάλες δηλώσεις, η ελπίδα μας όμως είναι μόλις τελειώσει η φετινή σεζόν να αρχίσουν τα έργα.

Η πρόταση του ΠΑΝ.ΚΙ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο όνειρο που όλοι οι Παναθηναϊκοί θα ελπίζαμε να γίνει. Δεν ταιριάζει ίσως στις σημερινές συνθήκες γιατί χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για να γίνει και πολλές αλλαγές χρήσεως.

Εμείς ελπίζουμε ότι σε ένα χρόνο από σήμερα το γήπεδο να είναι 22.000 και πλέον, να έχει σουίτες και να φέρει παραπάνω έσοδα στον Παναθηναϊκό. Εμείς προσπαθούμε σιγά-σιγά. Νομίζω ότι αν το γήπεδο γίνει όμορφο και χτιστεί ξανά και επειδή η ομάδα μας πάει καλά ότι θα έρθει ο κόσμος και πάλι δίπλα μας.

Για το θέμα του γηπέδου του ΠΑΝ.ΚΙ θέλω να σας πω ότι δεν υπάρχει κανένα αρνητικό στοιχείο να υπάρχει ένα όνειρο και να προσπαθήσουμε να το φέρουμε σε υλοποίηση. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι οι επισκευές που κάνουμε στο γήπεδο, εσωτερικά θα ανασκευαστεί, θα έχει ένα δεύτερο όροφο κερκίδων εκτός από την 13 που θα μείνει ως έχει και το σύνολο των θέσεων θα είναι 21.000 έως 22.000. Τα έργα θα ξεκινήσουν τον Μάη και ελπίζουμε να μην έχουμε προσφυγές.

Πάντως δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει το παραμικρό θέμα με την Λεωφόρο είτε σήμερα, είτε σε πολλά χρόνια. Οι νομοθετικές ρυθμίσεις εξασφαλίζει μόνιμα την παρουσία του Παναθηναϊκού όχι μόνο για πέντε χρόνια αλλά για πάντα. Είναι μόνιμο σπίτι μας η Λεωφόρος".

Και αναρωτιόμαστε εμείς οι αθώοι και αφελείς οι δύσπιστοι: μήπως πίσω απο την ανακατασκευή πάυλα σταδιακό γκρέμισμα της λεωφόρου και το υποτιθέμενο σχέδιο του Καραφλούζου παραδωθεί έτοιμο το οικόπεδο της Λεωφόρου έτοιμο προς χρήση στο φιλαράκι του τον Καμίνη ε;;; απλά υποθέσεις κάνουμε οπως ο ίδιος ο Αλαφούσκας υποθέτει ότι είναι πρόεδρος της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός!!!

Για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Υποθέτω ότι όταν ο κ. Γιαννακόπουλος αποφασίσει να προχωρήσει η απόκτηση του πακέτου θα γίνει από αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και πριν προχωρήσουμε σε αυτό σίγουρα θα φέρουμε την πρόταση στην Γενική Συνέλευση για να αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι. Τι θα κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος μπορεί να σας το απαντήσει εκείνος. Εγώ θα έμενα στη Λεωφόρο".

Για την αδειοδότηση: "Για την αδειοδότηση είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι πέρυσι. Έχουμε καθαρό πιστοποιητικό χωρίς καμία παρατήρηση και δεν βλέπω λόγο να μην πάρουμε την άδεια".

Δείτε εδώ το βίντεο με την συνεύλευση της Αλαφουζιακής Συμαχίας και βγάλτε τα συμεράσματα σας...
 
Αν μετά τη σημερινή Γ.Σ της Αλαφουζιακής αποτυχίας πιστεύετε ότι θα μπει στην ομάδα κάποιος επενδυτής γελιέστε!

Η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται εις βάρος της ομάδας μας για
να χειροκροτώνται κάποιοι ανύπαρκτοι απο 200 άτομα.

Το σανό είναι ατελείωτο τελικά.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!