Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εξάστερος: Πρόβα εν όψει Εφές στο άδειο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Basket League ΟΠΑΠ, εκεί που τη Δευτέρα 13/1 στις 19:15 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Απόλλων Πάτρας. Τηλεοπτική μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση.
Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού.

Ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας αναφέρει για την αναμέτρηση πως: «Ο Απόλλων Πάτρας προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, θα παρουσιάσει κάποια καινούρια πρόσωπα και θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί γενικότερα βελτιωμένος στο παρκέ. Όσο για εμάς; Θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση που υπάρχει από το ταξίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε σημαντικά παιχνίδι μπροστά μας, αλλά το μυαλό μας είναι στον αυριανό αγώνα, όπου θέλουμε να "κερδίσουμε" χρόνο για κάποιους παίκτες, να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση, όπως έχει γίνει στους τελευταίους αγώνες. Το ζητούμενο είναι να βγούμε στο παρκέ με ενέργεια και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Μάικ Μπατίστ υποστηρίζει: «Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μαχητική ομάδα αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πάτρας. Και το παιχνίδι θα έχει σίγουρα την ιδιομορφία της άδειας εξέδρας, καθώς θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε σε πρώτη φάση την κούραση που υπάρχει μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και το γεγονός ότι προερχόμαστε και θα συνεχίσουμε με μια σειρά σημαντικών αγώνων. Το γεγονός ότι έχει χάσει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια δεν σημαίνει τίποτα. Σεβόμαστε την Πάτρα, όπως σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο».

Ως παιχνίδι με χαρακτηριστικά προετοιμασίας βλέπει την αναμέτρηση ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, που σχολιάζει: «Είναι ένα παιχνίδι που έχει για εμάς τα χαρακτηριστικά, κυρίως, της προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα. Ελπίζουμε να έχουμε μαζί μας και το νέο μας παίκτη, τον Ρος, για να εγκλιματιστεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να δούμε το παιχνίδι σαν μια δυνατή προετοιμασία, ώστε να μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ενώ ο Γιάννης Μολφέτας αναφέρει πως: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι ο αντίπαλός μας και πόσο δύσκολο είναι να «χτυπήσουμε» αυτό το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να δώσουμε το 100% σε άμυνα και επίθεση, προκειμένου να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί».

 source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!