Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εξάστερος: Mε σεβασμό και συγκέντρωση κόντρα στην Ελευσίνα!

Ο Πανελευσινιακός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο (26/1) στις 16.00 στην Ελευσίνα.

Οι "πράσινοι" μετά την επιστροφή χθες (24/1) από την Κωνσταντινούπολη και το ρεπό, επέστρεψα στο παρκέ χωρίς απουσίες. Ο στόχος είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση αύριο, ώστε στη συνέχεια η ομάδα να εστιάσει στην επόμενη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (31/1, 21/30) για την 5η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας, στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γιώργος Σκαραφίγκας αναφέρει για το παιχνίδι πως: «Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναικο ο οποίος βρίσκετε σε πολύ καλή κατάσταση με αρκετά θετικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια παίζοντας εξαιρετική άμυνα, την καλύτερη κατά την γνώμη μου στην Ευρώπη. Απο την άλλη για εμάς θα είναι μια δυνατή προπόνηση γιατί ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Ηλυσιακό και Ίκαρο.

Ενώ ο Ρομπ Τζόουνς σημειώνει πως: «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα γιατί αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναικός. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες αλλά προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε απο το παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν που θα πρέπει να πάρουμε την νίκη και να κάνουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων».

Ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, στέκεται στη διαχείριση που πρέπει να γίνει λέγοντας πως: «Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και αθλητικούς ξένους. Ως σύνολο είναι ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα στην έδρα του. Προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του και να τρέξει. Εμείς από την πλευρά μας διανύουμε μια περίοδο σημαντικών αγώνων και είναι πολύ σημαντική η διαχείριση των παικτών και της κούρασης. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι,  να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας, με στόχο φυσικά όπως πάντα τη νίκη».

Τέλος, ο Μάικ Μπράμος... ξεχνά το παιχνίδι του πρώτου γύρου και σημειώνει: «Αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσιανιακό στην έδρα του με ζητούμενο, είναι περιττό να το πούμε, τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας -όπως και κάθε αντίπαλο- και σίγουρα δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο, ή αν νικήσαμε εύκολα ή δύσκολα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, είναι ο επόμενος στόχος μας και ξέρουμε καλά πως θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, πραγματοποιώντας την εμφάνιση που θέλουμε».

Οι αριθμοί

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αγγίζουν δύο ατομικά ρεκόρ στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. Ο Διαμαντίδης απέχει 3 κλεψίματα, από το να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ που θα φτάσει τα 700. Ο Ούκιτς θέλει 2 ασίστ για να συμπληρώσει τις 100.

Ο Μάικ Μπατίστ απέχει λίγο περισσότερο από τα δικά του ρεκόρ: Χρειάζεται 14 εύστοχα δίποντα για να φτάσει την 5η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ. Εκεί όπου βρίσκεται ο Μίτσελ Ουίγκινς. Επίσης, απέχει μόλις 13 ριμπάουντ από τα 1500.


source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!