Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο Νασίφ Μόρις έβαλε ΤΙΣ ΕΛΒΙΕΛΕΝΣ ΤΟΥ και υπόγραψε στον Απόλλων Λεμεσού!!!


Αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό είχε η μεταγραφή του Νασίφ Μόρις στον Απόλλωνα Λεμεσού με τον Νοτιοαφρικανό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νασίφ Μόρις, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ο κυπριακός σύλλογος. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν τόσο στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, όσο και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου και έτσι για τον επόμενο ένα χρόνο θα πορευτούν μαζί.

Μάλιστα για τον Απόλλωνα είναι διπλό το κέρδος αφού από την μία "θωράκισε" την άμυνα της ομάδας του και από την άλλη πρόλαβε και την προθεσμία της ΟΥΕΦΑ για να δηλώσει τον παίκτη στην λίστα των ευρωπαϊκών αγώνων.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα

"H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός χρόνου με τον 29χρονο Νοτιαφρικανό ποδοσφαιριστή, Nasief Moris (ημ. γέννησης 16/4/1981 - Ύψος 1.76 - Βάρος 71g).

O Nasief Moris αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και είναι γνωστός στην Κύπρο από την επιτυχημένη παρουσία του τόσο στον Παναθηναϊκό (2004-2008) όσο και στον Άρη Θεσαλλονίκης (2001-2004). Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στην ομάδα της χώρας του Santos Cape Town και μετά την επταετή παραμονή του στην Ελλάδα, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στις ισπανικές Ρεκρεατίβο Ουέλβα και Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Στον Απόλλωνα επέλεξε να αγωνίζεται με την φανέλα Νο. 13. Tο Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του Απόλλωνα καλωσορίζει τον Nasief Morris στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!