Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΤΑΑ ΠΑΟ μόνο... ψάχνει!


Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν στο αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Χορηγοί δεν έχουν βρεθεί, η διοίκηση έχει αφήσει μόνο του το τμήμα ενώ ο μόνος που προσπαθεί είναι ο Καζάζης!

Δεν φαίνεται να υπάρχει σωτηρία στο τμήμα βόλεϊ των «πρασίνων» και το χειρότερο είναι ότι όλοι το λένε και η διοίκηση του Ερασιτέχνη, επειδή το... γνωρίζει, κάνει απλά τα στραβά μάτια.

Κανένας ουσιαστικός χορηγός, κανένας μεγαλοπαράγοντας, κανένας «σωτήρας» δεν μπορεί να σώσει ένα ακυβέρνητο καράβι όπως έχει καταντήσει το ΤΑΑ! Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο έχει αφήσει αβοήθητο τον Πρόεδρο του ΤΑΑ, Θ. Λιακόπουλο, ο οποίος αν και αργά προσπαθεί να σώσει την παρτίδα χωρίς αποτέλεσμα. Το ερώτημα είναι γιατί δεν βοηθούν όλοι όσοι βρίσκονται στο Δ.Σ αυτό το τμήμα που μαζί με το γυναικείο βόλεϊ είναι τα μόνα ανταγωνιστικά που μπορούν να διεκδηκούν τρόπαιο;!

Ήρωας ο Καζάζης

Ο Στέλιος Καζάζης κάνει ότι μπορεί σε όλους τους τομείς από το σαφάρι φτηνών αλλά καλών αθλητών, από τη στήριξη των παλιών αθλητών, από το γήπεδο μέχρι τη χορηγία και από το να κλείνει παίκτες μέχρι το να δίνει... ελπίδα! Ο προπονητήςτων «πρασίνων» είναι απλήρωτος τόσους μήνες και όμως πραμένει στο «καράβι» σε αντίθεση με τους υπευθύνους που όλο τριγυρνάνε χωρίς νόημα και το μόνο που κάνουν είναι το δείχνουν απαισιόδοξοι! Προσπάθεια... μηδέν!

Βλάσης για Φράγκο!

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να «αρπάξει» τον Έλληνα διεθνή, Αντρέα Φράγκο από τον Ολυμπιακό με χρήματα που εγγυάται ο πρώην Πρόεδρος του ΤΑΑ, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και όλα είναι τακτοποιημένα, εκτός του να υπάρξει «κάποιος» για το κάνει!

Εφησυχασμός για Γκενς και Πετρέα

Ο Πρόεδρος του ΤΑΑ, Θ. Λιακόπουλος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο του Τζόρντι Γκενς, το οποίο είναι έτοιμο να πάει στην ΕΣΑΠ. Παράλληλα, προσπάθησε να δώσει λύση και στο θέμα του Γιώργου Πετρέα αλλά όταν ζήτησε χρήματα από τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η υπόθεση «κόλλησε». Βέβαια, ο κ. Λιακόπουλος αν και πολύ απογοητευμένος από την όλη κατάσταση αλλά και αντιμετώπιση στο πρόσωπό του, θα κλείσει με δική του επιταγή το θέμα, όπως αρμόζει άλλωστε σε έναν Πρόεδρο! Οι επόμενες μέρες -αν δεν βρεθεί χρηματοδότης- θα είναι ακόμα πιο δύσκολες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!