Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Βόλεϊ Γυναικών-Αποστολία Νούσια:«Αφιερωμένη στον κόσμο μας»

 Η MVP της 6ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, Αποστολία Νούσια, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ για την προσωπική της διάκριση και για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού 

«Πάντα σκεφτόμουν και ήθελα να είμαι κι εγώ κάποια στιγμή πολυτιμότερη και χαίρομαι που τα κατάφερα και συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη της ομάδας μας», λέει η 21άχρονη ακραία του «τριφυλλιού».

Για το 3-1 επί των Βριλησσίων αναφέρει: «Παίξαμε καλά. Το θετικό και το πολύ καλό είναι πως παίξαμε η μία για την άλλη. Θέλαμε πάρα πολύ μια νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, περιμέναμε πως και πως τον αγώνα με τα Βριλήσσια και μας βγήκε το καλό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενη στις συνεχόμενες ήττες πρόσθεσε: «Κυνηγούσαμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια αλλά δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήμασταν στεναχωρημένες και άσχημα ψυχολογικά καθώς είχαμε μόνο ήττες και είπαμε «όχι», δεν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»!

Σχολιάζοντας το «βάρος» που έχουν οι πιτσιρίκες παίζοντας στον Παναθηναϊκό, συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο και θέλουμε να τον κρατήσουμε ψηλά. Φέτος η ομάδα δεν πάει για πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να έχουμε μια εμφάνιση που να αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Δεν σκεφτόμαστε καθόλου το ενδεχόμενο του υποβιβασμού».

Παράλληλα όμως, για τις μικρές, ο Παναθηναϊκός αποτελεί... «μια ευκαιρία για την κάθε μία μας, ένα κίνητρο και μια πολύ μεγάλη πρόκληση».

Όσο για το πού αφιερώνει την πρώτη νίκη; Ασυζητητί στον... «κόσμο του Παναθηναϊκού που μας υποστηρίζει. Είχαμε μόνο ήττες μέχρι χθες και οι φίλαθλοι ήταν εκεί. Η πρώτη μας νίκη λοιπόν τους αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!