Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ακαδημίες σε όλα τα σπορ σου Παναθηναϊκέ!

 
 Σκοπός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η δημιουργία ακαδημιών σε όλα τα σπορ του Τριφυλλιού με τους πράσινους να θέλουν να έχουν ομάδα σε κάθε άθλημα.
Ο Παναθηναϊκός ρίχνει πλέον το βάρος στις ακαδημίες του. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο όπου τα αποτελέσματα είναι ορατά τα τελευταία χρόνια αλλά σε όλα του τα σπορ.
Σκοπός των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά για τις ακαδημίες του συλλόγου σε κάθε σπορ και ενδεικτική είναι και η κίνηση με τα διαφημιστικά φυλλάδια που έχουν εκδοθεί και ενημερώνει τους απανταχού φίλους των πράσινων για τα τμήματα των ακαδημιών που θα λειτουργήσουν αλλά και τον τρόπο εγγραφής.
Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τμήματα ακαδημιών για το μπάσκετ, το βόλεϊ, το κολύμπι, τον στίβο, τη σκοποβολή, την ποδηλασία, την υδατοσφαίριση, την άρση βαρών, την πάλη, την πυγμαχία, την τοξοβολία, την ξιφασκία και το πινγκ πονγκ.
Όσο για τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι πολύ απλά 1) βεβαίωση γιατρού 2) μια φωτογραφία 3) πιστοποιητικό γεννήσεων ενώ για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλούν στο 210-6444401.
Τέλος το μότο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι το εξής: "Ας φέρουμε τα παιδιά μας κοντά στον Αθλητισμό. Το ευ αγωνίζεσθαι να γίνει σημαία στη ζωή τους".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!