Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Βόλεϊ Γυναικών:Η Ξανθή Μυλωνά δεν απέκλεισε την επιστροφή της στον Παναθηναϊκό!

 Την επιστροφή της Ξανθής Μυλωνά στον Παναθηναϊκό -εκτός από την ενίσχυση της ομάδας με μία ξένη αθλήτρια- σκέφτονται οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, όπως αποκάλυψε η ίδια κατά την μετάδοση του αγώνα του «τριφυλλιού» κόντρα στα Βριλήσσια.
Η Λαρισαία λίμπερο που το καλοκαίρι αποχώρησε από την ενεργό δράση, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, δέχθηκε μια κρούση από τους διοικούντες την ομάδα να επιστρέψει, κάτι που δεν αποκλείει.
Απαντώντας στο αν θα ήθελε να ξαναπαίξει φέτος στον Παναθηναϊκό, η Ξανθή Μυλωνά τόνισε: «Με έχουν προσεγγίσει οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά όχι κάτι επίσημο. Τώρα το τι θα κάνω εγώ; Ποτέ μη λες ποτέ»!

Η διεθνής λίμπερο, είναι η αθλήτρια που έχει πανηγυρίσει τους περισσότερους τίτλους, 12, με την φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία σέβεται καθώς την έχει… ιδρώσει και με το παραπάνω, έτσι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «τριφύλλι», προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς της να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με πονάει να βλέπω την ομάδα στην τελευταία θέση, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ τα τελευταία δέκα χρόνια. Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά όπως η Ανθή Βασιλαντωνάκη, αλλά πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους». Ενώ καταλήγοντας έδωσε το δικό της μήνυμα στις «πράσινες»: «Δουλειά, δουλειά και δουλειά»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!