Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Βόλεϊ Ανδρών:Κόντρα στον Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ για τη νίκη!

 Με στόχο την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 7μ.μ τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Γλυφάδας. 

Σε μια… ιδιαίτερη αναμέτρηση, αφού ξεχωρίζει το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Σωτήρης Πανταλέων θα βρεθεί αντίπαλος με την ομάδα της καρδιάς του ενώ θα τιμηθεί για την προσφορά του. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ ο Στέλιος Καζάζης θα έχει και τον Τζόσουα Γουόκερ στη διάθεσή 

Λιβαθηνός: «Ένας ακόμη τελικός»

Ο νυν αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λιβαθηνός σχολιάζοντας στην ιστοσελίδα της Λίγκας, αυτή την ιδιαίτερη… στιγμή είπε: «Ο Σωτήρης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα» ενώ χαριτολογώντας ανέφερε: «Ελπίζω ότι αυτή η επιστροφή του ως αντίπαλος θα τον επηρεάσει και δεν θα είναι τόσο καλός».

Στα του αγωνιστικού μέρος, σχολίασε:: «Είναι ένας ακόμη τελικός για μας, αφού θέλουμε να μαζέψουμε πόντους ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ελλιπούς προετοιμασίας. Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, έχοντας μόνο μία νίκη, γνωρίζουμε ότι ο Παμβοχαϊκός είναι καλοδουλέμενη και σκληρή ομάδα, αλλά προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος».

Πανταλέων: «Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου»

Από την άλλη, ο πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού και νυν παίκτης του Παμβοχαϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, τόνισε: «Τα έχει αυτά η ζωή.... Η αλήθεια είναι από την αρχή της χρονιάς το σκεφτόμουν ότι θα ήταν δύσκολο κι όσο πλησιάζει η ώρα το καταλαβαίνω καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από την ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου κι έχω παίξει τόσο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου και σίγουρα θα επιστρέψω εκεί κάποια στιγμή, ωστόσο ο Παμβοχαϊκός μου έχει κάνει την τιμή να ανήκω στο δυναμικό του και πρέπει να τον βοηθήσω να φτάσει στη νίκη»  ενώ παραδέχθηκε ότι η κακή βαθμολογική κατάσταση του Παναθηναϊκού κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δική του εσωτερική μάχη: «Σίγουρα είναι μεγαλύτερο το βάρος γιατί ο ΠΑΟ παίζει κάθε ματς τελικό, ψάχνοντας βαθμούς. Νομίζω όμως ότι θα τα καταφέρει γιατί πέρα από βαριά φανέλα έχει καλούς παίκτες, αλλά και τον Στέλιο που μπορεί να τους κάνει να παίξουν ακόμη καλύτερα». Τα αποδυτήρια δεν θα τα μπερδέψει, αλλά σίγουρα «θα περάσω μια βόλτα για να χαιρετίσω τον Στέλιο και τα παιδιά πριν τον αγώνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!