Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Γκέκας σε πρώτο πλάνο με θετικό τον Ρότσα!

Σε έναν... παλιό τους γνώριμο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της επίθεσης και συγκεκριμένα τον Φάνη Γκέκα.
Οι «πράσινοι» θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνουν κάποιες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους τον Γενάρη, έστω κι αν το μπάτζετ με το οποίο κινηθούν θα είναι πολύ χαμηλό.
Μία από τις θέσεις που αναζητείται παίκτης, είναι και αυτή του επιθετικού, με τον Φάνη Γκέκα να βρίσκεται εντός της σχετικής λίστας.
Ο διεθνής στράικερ εξάλλου έχει ήδη ζητήσει τη λύση του συμβολαίου από τους ανθρώπους της Levante FC αφού δεν έχει βρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.
Αυτό έχει ως συνέπεια να βρίσκεται παράλληλα στην αναζήτηση του νέου σταθμούς της καριέρας του, μιας και δεν θέλει να μείνει άλλο στο περιθώριο, γεγονός που μπορεί να του στοιχίσει τη θέση του στην Εθνική.
Την ίδια στιγμή ο Ρότσα έχει όπως όλα δείχνουν πολύ καλή γνώμη για τον 32χρονο άσο, ωστόσο το οικονομικό είναι ένα σημαντικό «αγκάθι» για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Γκέκας εξάλλου παίρνει 600.000 ευρώ στη Levante FC, με το Τριφύλλι να μη δύναται να προσφέρει περισσότερα από το 1/3, ήτοι 200.000 ευρώ.
Παρ' όλα αυτά όμως ήδη γίνονται προσπάθειες στον Παναθηναϊκό για να εξοικονομηθούν χρήματα και να μπορεί να δοθεί ένα πιο «βαρβάτο» ποσό για μία θέση στον οποία «πονάει» η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!