Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Νίκη στα Χανιά με τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα U20-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3

 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας του Πλατανιά έχοντας και πάλι ένα καλό πρώτο μέρος και ένα κακό δεύτερο ημίχρονο.

Παρουσιάζοντας σε ένα ακόμη ματς δυο πρόσωπα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 του Πλατανιά στα Χανιά επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα Κ-20 και μένοντας στην 2η θέση, πίσω από τον ΟΣΦΠ που κέρδισε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Οι πράσινοι ήταν πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, πέτυχαν τα δυο γκολ, είχαν ευκαιρία και για άλλα τέρματα αλλά μετά το 35' έπεσε η απόδοση τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και παρά το ότι το Τριφύλλι έκανε πολύ γρήγορα το 3-1 εν συνεχεία οι γηπεδούχοι έκλεισαν στα καρέ του τον Παναθηναϊκό μείωσαν και είχαν και ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.
Χρειάστηκε μάλιστα και μια σωτήρια επέμβαση του Αναγνωστόπουλου για να κρατήσει ο Παναθηναϊκός το υπέρ του 3-2 και να φύγει τελικά νικητής από τα Χανιά.

Το ματς:
4' Ο Γιαννιτσάνης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Αποστολόπουλο με τον επιθετικό του Τριφυλλιού να σουτάρει και τον Κοκαλά να αποκρούει με διπλή ενέργεια.
Οι πράσινοι αγωνίζονται με 3-4-3 με τους Μαρινάκη, Ρισβάνη, Μυρθιανό στην άμυνα, τους Δώνη Σταματάκη, Αναστασόπουλο, Γιαννιτσάνη στην τετράδα σε σχήμα box και τους Αποστολόπουλο, Μαραθιανό και Μουζακίτη στην τριάδα της επίθεσης.
11' Ο Τσίτας απ' έξω από την περιοχή έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
20' Το 0-1. Ο Μυρθιανός εκτέλεσε το φάουλ ο Αποστολόπουλος στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά έκανε το 0-1 για το Τριφύλλι.
29' Το 0-2. Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό οι αμυντικοί του Πλατανιά έδιωξαν την μπάλα η οποία έφτασε στον Ρισβάνη ο οποίος είχε περάσει στην επίθεση. Ο αμυντικός των πράσινων έκανε μια ωραία τρίπλα και με ιδανικό πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε δυο τα τέρματα του Τριφυλλιού.

38' Το 1-2. Ο Μαρινάκης σε σέντρα των παικτών του Πλατανιά βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ντούπι νικώντας τον Αναγνωστόπουλο μειώνοντας σε 1-2.
40' Ο Φραγκιουδάκης μπαίνει από τα δεξιά και σουτάρει με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Ημίχρονο στο ματς με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά με 2-1.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
47' Το 1-3 Ο Μουζακίτης θα βγάλει την σέντρα η μπάλα θα βρει στο χέρι του Μπουρμπάκη και ο διαιτητής θα δείξει την άσπρη βούλα. Ο Γιαννιτσάνης θα εκτελέσει την εσχάτη των ποινών σκοράροντας και κάνοντας τρία τα τέρματα του Παναθηναϊκού.
53' Κάθετη πάσα του Σταματάκη στον Αναστασόπουλο αυτός θα κάνει το σουτ με τον Κοκαλά να διώχνει σε κόρνερ.

54' Στην εκτέλεση κόρνερ του Παναθηναϊκού η μπάλα έφτασε στον Αποστολόπουλο ο οποίος έβγαλε την σέντρα με την μπάλα να φτάνει στον Δώνη, αυτός σούταρε αλλά ο γκολκίπερ του Πλατανιά έπιασε και πάλι την μπάλα.
61' Ο Γιαννιτσάνης θα δώσει ωραία στον Μαραθιανό ο οποίος θα βγει τετ α τετ με τον Κοκαλά αλλά το πλασέ του θα περάσει μόλις έξω από την εστία του Πλατανιά.
71' Σουτ του Τσίτα έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει έξω από την εστία του Αναγνωστόπουλου.
72' Σουτ του Τσίτα έξω από την περιοχή, στο δεξί δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.
76' Το 2-3. Σέντρα από δεξιά του Λίκα και ο Τσαγκαράκης από κοντά μείωσε σε 2-3.
78' Ο Γαλανίδης μπήκε από τα δεξιά έπιασε το σουτ με τον Αναγνωστόπουλο να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση για τον Παναθηναϊκό.
79' Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ελ Γκαμάλ μπαίνει στη θέση του Αποστολόπουλου και το σύστημα των πράσινων γίνεται 4-3-3 στην προσπάθεια του Τριφυλλιού να κρατήσει τη νίκη.
90' Από τα δεξιά ο Λύκας έκανε την σέντρα προς τον Γαλανίδη ο οποίος ανενόχλητος έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω.
Λήξη του αγώνα.
Πλατανιάς: Κοκαλάς, Μπουρμπάκης, Μιχαήλ, Μαραγκουδάκης Κ., Πατρικάκης (60' Κονονένκο), Τσικουδάκης, Ντούπ (60' Τσαγκαράκης)ι, Γαλανίδης, Πάτα, Τσίτας (75' Λίκα), Φραγκιουδάκης.
Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Μυρθιανός, Ρισβάνης, Μαραθιανός, Δώνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (79' Ελ Γκαμάλ), Σταματάκης (70' Μαλτίν), Γιαννιτσάνης.
Στο γήπεδο βρίσκονται περίπου 200 φίλοι των των δυο ομάδων.
Ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του ματς στη μνήμη του 16χρονου αδικοχαμένου παίκτη της ομάδας των Εφήβων του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη.
Στο γήπεδο και ο πρώην προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Χατζηνικολάου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!