Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Σας Σιχάθηκε η Ψυχή μας Κωλόπαιδα!-Τα κασκόλ των οπαδών μετα απο κάθε ματς Κυματίζουν Μεσίστια............

 
Εμφάνιση - εμετική-Αίσχος και πρόκληση προς τους φιλάθλους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που έμειναν στο 1-1 με το πανθρακικάκι. Πολεμικό με εμφύλιο χρώμα το κλίμα στις κερκίδες, στην επανεμφάνιση του Τζίγγερ στα επίσημα του ΟΑΚΑ ήρθε να καμαρώσει το έργο του ο Παλιόπουστας.

Ο Παναθηναϊκός ΧΑΡΙΣΕ τη νίκη στο ματς με τον Πανθρακικό, μέσα σε Τεταμένο κλίμα με γιούχες και αντιπαραθέσεις οπαδών. Συνθήματα ακούστηκαν και για τον Τζίγγερ, τον οποίο η πλειοψηφία των φιλάθλων θεωρεί ως υπεύθυνο για το κατάντημα του Τριφυλλιού μας.

Φέτος έχουμε δει μόνο τραγικές εμφανίσεις από τον Παναθηναϊκό μας, έχουμε δει εχθρικές διαιτησίες, έχουμε δει εμετικούς παίκτες να προκαλούν με την απόδοσή τους. Η μαζική όμως και ΑΝΕΥ ΕΞΗΓΗΣΗΣ καθίζηση μετά το 1-0, σε συνδυασμό με απίστευτα ατομικά λάθη για 10 συνεχόμενα λεπτά, έβγαζαν προς τα έξω εικόνα ομάδας που δεν ήθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κερδίσει το παιχνίδι. Όταν ένας Πανθρακικάκι αδυνατεί να σε απειλήσει για 80' και μέσα σε ένα δεκάλεπτο κάνει «μπαμ» πως πλησιάζει το 1-1, τότε κάτι περίεργο συμβαίνει!

Το γκολ του Παναθηναϊκό πέτυχε ο Χοσέ Τοτσέ με πανέμορφο τελείωμα, έπειτα από ασίστ του Ζέκα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο Προδότης αυτός σκόραρε ξανά εναντίον της πρώην ομάδας του γράφοντας το τελικό 1-1.   

Ήταν γνωστό αυτές τις μέρες οτι συμμετοχή των Λουκά Βύντρα και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, δύο παικτών δηλαδή που έχουν στοχοποιηθεί από την ίδια την διοίκηση θα δημιουργούσε κλίμα πολέμου. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

Ειδικά ο Βύντρα κάθε φορά που ακουμπούσε μπάλα δεχόταν μαζικές αποδοκιμασίες, ενώ φίλαθλοι από τις κεντρικές θύρες τον αποθέωναν, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει εμφύλιο! Θεωρούμε αδιανόητο όσα ήταν ξεκάθαρο ό,τι θα συμβούν να τα βλέπουν ΟΛΟΙ οι άλλοι πλην της διοίκησης του Παναθηναϊκού!

Μέσα σε όλα, ο Τζιγγερ έκανε την επανεμφάνισή του στις κερκίδες των επισήμων και λογικά έτριβε τα χέρια από ικανοποίηση παρακολουθώντας το δημιούργημα των διοικήσεων που ο ίδιος όριζε.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν αντέχει άλλο. Φοβάται να χαμογελάσει. Μία καλή είδηση συνοδεύεται με δύο αρνητικές. Ένα γκολ που μοιάζει ως «λυτρωτικό», συνοδεύεται από ΑΣΤΕΙΑ ισοφάριση. Από παίκτες που προκαλούν. Από παίκτες που δείχνουν σα να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ να κερδίσουν. Από παίκτες που δεν σέβονται τίποτα και ειδικά τους φιλάθλους που σε καιρό κρίσης πληρώνουν από το υστέρημά τους για να τους βλέπουν να κοροϊδεύουν την ιστορικότερη ομάδα της χώρας.

"Βγάλτε τις φανέλες και Φύγετε απο εδώ"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!