Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Βόλεϊ Γυναικών:Πνίξτε τις γαυρίνες στο Φιλέ!

 Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (20/1) τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Κυψέλης για την 14η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών. 

Το κλειστό της Κυψέλης αναμένεται κατάμεστο και αυτό γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξή του και στη δύσκολη φετινή χρονιά του τμήματος. Αυτήν ακριβώς την ώθηση και τη δύναμη του κόσμου θέλουν να την μετουσιώσουν οι «πράσινες» στο αγωνιστικό κομμάτι και να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουν ότι μπορούν από το παιχνίδι αυτό. 

Η αρχηγός Ξανθή Μυλωνά, μιλώντας στο panathinaikos1908.gr για την σημερινή αναμέτρηση, ανέφερε: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά, έτσι θα δούμε και αυτό με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους μας που σε κάθε ματς μας ενισχύουν με την παρουσία τους και μας δίνουν ενέργεια. Με αυτή την στήριξή τους θέλουμε και θα προσπαθήσουμε αύριο να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με αυτά οι φίλαθλοι που θα μπουν στο κλειστό της Κυψέλης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα σε περίπτωση που ζητηθεί στην είσοδο.
πηγή:http://www.panathinaikos1908.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!