Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Ραγκουζόνι, με πούλμαν ο ΠΑΟ στην Αλεξανδρούπολη

 
Τέλος εποχής για τον Βίνσιους Ραγκουζόνι στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος είχε ειδοποιήσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι αν και εφόσον δεν έβλεπε ευρώ μέχρι την Πέμπτη θα κουνούσε μαντήλι. Όπερ και εγένετο. Ο παίκτης δεν είδε ανταπόκριση από την διοίκηση, διεμήνυσε στην ομάδα ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη με την διοίκηση να του απαντά άμεσα ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει διακοπή συμβολαίου.

Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος πάντως προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα και το ίδιο προτίθεται να κάνει και την Τρίτη το απόγευμα εκτός και αν υπάρξει διακανονισμός τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με αυτή του μάνατζερ. Όπως γίνεται αντιληπτό το κλίμα στην ομάδα μετά την αποχώρηση Ραγκουζόνι είναι αρκετά βαρύ ειδικά σε μια περίοδο που ο Στέλιος Καζάζης και οι παίκτες του ψάχνουν παντού για βαθμούς.
Στην θέση του Ραγκουζόνι θα παίξει ο Ιωάννου ο οποίος δοκιμάστηκε με επιτυχία στο φιλικό παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό. Όσον αφορά στο ταξίδι της ομάδας στον Έβρο αυτό θα γίνει με πούλμαν, Οι παίκτες θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής από το κλειστό της Γλυφάδας και μετά από 800 χιλιόμετρα και περίπου 12 ώρες θα φθάσουν στην Αλεξανδρούπολη αργά το βράδυ της ίδιας μέρας. Και η ταλαιπωρία στον Παναθηναϊκό τελειωμό δεν έχει. 

 

 

πηγή:http://www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!