Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο Παναθηναϊκός ΣΑΠΙΖΕΙ στα χέρια σας.........................................

 Και φτάσαμε λοιπόν στην 28η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος να είμαστε στο -37 απο την κορυφή και να παλεύουμε να κερδίσουμε το Πανιωνάκι μπάς και μπούμε στα play-Ωχ!!!
Σε άλλη μια χρονιά άκρως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ!
Ξεφτίλα και στο κύπελλο που αποκλειστήκαμε απο ένα χωριό των Χανίων!
Πόση μα πόση Ντροπή να αντέξει πια ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ανηφορίζει στο ΟΑΚΑ κάθε τόσο για να παρακολουθήσει αυτο το συνονθύλευμα που έχουν οι δημιουργήσει ο Αλαφούζαλος και οι προσκύμενοι του!
Με εντελώς λάθος σχεδιασμό απο το περασμένο καλοκαίρι και με εξίσου λάθος μπαλώματα τον Γενάρη τύπου:Νίκι Κάιπερ,Χοκίν Εσπάρθα,Γιοχέι Καζιγιάμα!
Με την εμφάνιση στα προπονητικά δρώμενα της ομάδας του παντελώς αγνώστου παγκοσμιως Φάμπρι!
Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει,Είναι πράγματι αδιανόητο, να έχουν ορισμένοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του Παναθηναϊκού και να αρθρογραφούν ως απλοί παρατηρητές. Να αναφέρονται σε λάθη της διοίκησης ή του προπονητή, αλλά να μην έχουν τα αρχίδια να πούνε ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ!!
Οι υπάλληλοι του Αλαφούζαλου, οι παρόντες όπως γουστάρουν να αποκαλούνται, δεν αισθάνθηκαν ούτε την ανάγκη, ούτε την ΝΤΡΟΠΗ, να απολογηθούν στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το νέο παραμύθι τους είναι, πως όποιος έχει καλύτερη λύση να την πραγματοποιήσει και να αφήσει την κριτική.

Εσείς ΠΑΝάχρηστοι διοικούντες από το καλοκαίρι μας τάζατε κατάκτηση Κυπέλλου, κατάκτηση 2ης θέσης, αξιοποίηση των Ακαδημιών, εμπιστοσύνη στους Σαμαρά-Ρότσα, 40.000 μέλη, 20 εκατομμύρια ευρώ και οικονομική εξυγίανση της ομάδας.

Εσείς ΠΑΝάχρηστοι διοικούντες μιλάγατε για συλλογική ευθύνη μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αγνοώντας όλες τις προτάσεις και τον σφυγμό του απλού κόσμου του Παναθηναϊκού.

Εσείς ΠΑΝάχρηστοι διοικούντες επιλέξατε τις επικοινωνιακές μαλκίες, περί επιστροφής Λεωφόρου επί ένα δεκάμηνο και πλέον , περί επιστροφής Σισέ επί 15 ημέρες, περί εύρωστων Παναθηναϊκών που θα συνδράμουν, περί προγραμμάτων Jessica(μάλλον Jessica Alba!) που θα μας εξασφαλίσουν γήπεδο στο Βοτανικό, περί σπουδαίας συνεργασίας με τον μαιτρ των μεταγραφών Βαρέλα, περί αποβαρδινογιαννοποίησης που θα μας λύσει όλα τα προβλήματα, περί σωτηρίας της ομάδας χάρη στις δικές σας υπεράνθρωπες προσπάθειες, περί πόλεμου με το παρασκήνιο................. αντί να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Εσείς ΠΑΝάχρηστοι διοικούντες χωρίσατε τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε καλούς και κακούς, ανάλογα τι άποψη εξέφραζε για τις παλινωδίες σας. Καταφέρατε να διχάσετε τον κόσμο, περισσότερο από όσο κατάφεραν Βγενόπουλος και Βαρδινογιάννης επί μια 4ετία.

Εσείς ΠΑΝάχρηστοι διοικούντες είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την κατάρριψη όλων των αρνητικών ρεκόρ του παρελθόντος, την κατασπατάληση των οικονομιών του απλού φιλάθλου του Παναθηναϊκού σε διαφημίσεις και μισθούς αυλικών, την εικόνα του άδειου ΟΑΚΑ, την επαίσχυντη συμπεριφορά σε ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίστηκαν επί χρόνια, την διαπλοκή με επαγγελματίες οπαδούς και ρουφιάνους δημοσιογράφους.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!