Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Άνοιξης

 Έπρεπε να περάσουν 38 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει κάποιον ομαδικό τίτλο στiς καταδύσεις η ομάδα του Παναθηναϊκού και σήμερα το κατάφερε! Η "dream team" του Tριφυλλιού κατέκτησε το Κύπελο Άνοιξης με συνολικό απολογισμό 8 χρυσά, 2 ασημένια και 4 χάλκινα ξεχωρίζοντας σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.
H ομάδα του Παναθηναϊκού πήρε οκτώ πρωτιές, περισσότερες από κάθε άλλο σύλλογο και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο Κύπελλο Άνοιξης στις Καταδύσεις, που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο (6-7/4) στο Κλειστό Καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά.
 Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς και μάλιστα πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πολλά από τα παιδιά αυτά όχι μόνο θα φέρουν πολλές πρωτιές στο Σύλλογο μελλοντικά, αλλά μπορούν ακόμα να φέρουν επιτυχίες και σε Εθνικό επίπεδο σε ένα άθλημα ιδαίτερα απαιτητικό και με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, όπως είναι οι καταδύσεις. 
«Ο Σύλλογος ήταν κοντά μας»

Μάλιστα, ο Θάνος Τσιρίκος μέσω της επίσημης σελίδας του Παναθηναϊκού Α.Ο στο facebook αφιέρωσε την επιτυχία αυτή: «Aφιερωμένο σε όλους σας και ιδιαίτερα στην προπονήτρια μας κ. Ινκα Μπαντούρι και τον κ. Παπαχαριζάνο.Ο Σύλλογος ήταν κοντά μας συνέχεια και τον ευχαριστούμε θερμά»!

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Τραμπολίνο 1 μέτρο Δ’

ΑΓΟΡΙΑ

1.Αθανάσιος Τσιρίκος        ΠΑΟ        180.80

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

2.Αναστασία Ταράσοβα      ΠΑΟ        134.60

3.Βασιλεία Μαντινίδη         ΠΑΟ         131.50

Πλατφόρμα Β’

ΑΓΟΡΙΑ

2.Δημήτρης Μόλβαλης                ΠΑΟ          236.60

Τραμπολίνο 3 μέτρα Γ’

ΑΓΟΡΙΑ

1.Νικόλαος Μόλβαλης                 ΠΑΟ        291.65

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

3.Βασιλεία Μαντινίδη                ΠΑΟ                          136.60

Τραμπολίνο 3 μέτρα Δ’

ΑΓΟΡΙΑ

1.Αθανάσιος Τσιρίκος                    ΠΑΟ        191.65

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1.Αναστασία Ταράσοβα                ΠΑΟ                            124.35

Τραμπολίνο 1 μέτρο Γ’

ΑΓΟΡΙΑ

1.Νικόλαος Μόλβαλης                ΠΑΟ         240.05

3.Αθανάσιος Τσιρίκος                 ΠΑΟ         219.80

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

2.Αναστασία Ταράσοβα             ΠΑΟ          160.80


Τραμπολίνο 3 μέτρα Β’

ΑΓΟΡΙΑ

1.Νικόλαος Μόλβαλης                 ΠΑΟ                       262.10

Πλατφόρμα Δ’
ΑΓΟΡΙΑ
3. Νικόλαος Μόλβαλης              ΠΑΟ      193.15

ΑΓΟΡΙΑ
1.Νικόλαος Μόλβαλης                        ΠΑΟ     262.75
2.Δημήτρης Μόλβαλης                       ΠΑΟ     239.80

Μετά το τέλος των αγώνων, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας μίλησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Αρχικά αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως έκλεισε εδώ ο ανοιξιάτικος κύκολος, με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Άνοιξης. Προσωπικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος με την πολύ μεγάλη συμμετοχή από το μέλλον των Καταδύσεων. Σ’ αυτή την κατηγορία είναι γύρω στα 65 άτομα, πράγμα πάρα πολύ καλό και ενθαρρυντικό. Υπήρχαν νεαροί αθλητές που έκαναν τη διαφορά σε όλες τις κατηγορίες ξεχωριστά, με πολύ καλά προγράμματα και προσπάθειες.
Αυτό σημαίνει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που επικρατούν στο άθλημά μας και το χώρο του αθλητισμού γενικότερα. Είναι ηλιαχτίδα ελπίδας και προσπαθούμε με την υπομονή μας εμείς, αλλά και οι συνάδελφοι προπονητές, να κρατήσουμε αυτή την υποδομή.
Τώρα πια ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει 31 Μαΐου-2 Ιουνίου, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος και να συγκροτήσουμε την ομάδα που θα συμμετέχει στα μεγάλα μίτινγκ του καλοκαιριού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!